Ultimo je napisao(la):Koliko kosta ova uslugica i moze li svuda da se odradi ili samo u vecim gradovima?
Pa to ti je pri idealnim uslovima, pri dobrom polozaju Jupitera u odnosu na Mars, Venere u odnosu na Zemlju... bla, bla, bla... Kako god da okrenes oni su u pravu :smash:minketa je napisao(la):Zasto sam pitao...
Primetio sam da download uspori kad je upload intenzivan, kad se priblizava limitu. Upload definitvo gusi download.
Ovo mi se desava kad sam na DC++.
Zasto se to desava, ako je 64kbps zagarantovan download?
Samo za njih. Inace treba svi u ulazu (ako ne i u zgradi), ili vecina, da se "dogovore" oko instaliranja kablovske, pa po zelji i "internet". Modem je oko 8000 din. Flat rate 56k je 1000 din. Ja sve zajedno (najam modema (300d), flat 56k, i kablovsku) placam 1470 din. mesecno. Ne moze jeftinije, posto jos nisu uveli "dopune" da mozes da kupis 10 ili vise sati.zendraqla je napisao(la):a to je sigurno samo za korisnike kablovske televizije koju omogucava PTT KDS! ili nije?
Koliko znam, modem se više ne iznajmljuje nego se kupi u nekoj firmi, Motorola (kažu najgori) košta 4500 din.Vladd je napisao(la):Modem je oko 8000 din. Flat rate 56k je 1000 din. Ja sve zajedno (najam modema (300d).
ko to kaze?ZorMi je napisao(la):Motorola (kažu najgori)
mozes i sate da kupis, 20 sati je valjda ispod 400din... instaliras onaj mali klijent sto dolazi uz kablovski modem (ili ako uzmes drugi, zoves tehnicku podrsku pa ti oni posalju na mail), upalis modem, ulogujes se u taj program i to je to...Vladd je napisao(la):Samo za njih. Inace treba svi u ulazu (ako ne i u zgradi), ili vecina, da se "dogovore" oko instaliranja kablovske, pa po zelji i "internet". Modem je oko 8000 din. Flat rate 56k je 1000 din. Ja sve zajedno (najam modema (300d), flat 56k, i kablovsku) placam 1470 din. mesecno. Ne moze jeftinije, posto jos nisu uveli "dopune" da mozes da kupis 10 ili vise sati.
Komšija koji je bio na KDSu još kao test korisnik, pa imao prvo neki Pupin/Thompson, ondu mu zamenili za tu Motorolu, pa je na kraju kupio u Singapuru cable modem-router sa 4 porta, NAT, firewallom i šta-ja-znam.Miroslav je napisao(la):ko to kaze?
ljtruba je napisao(la):Jeste sada su modemi oko 4500 dinara
VEc smo pricali o tome. ima sve na ptt.yu ili kds.co.yu
Vladd je napisao(la):Sve je to lepo samo razlika izmedju onoga sto pise na sajtu (ili tarabi), i usluge koje mogu da se dobiju u posti je ogromna.
Ili je bice na salteru mentol?
Miroslav je napisao(la):ko to kaze?
Vladd je napisao(la):Ne mogu sam da kupim modem koji hocu, ne mogu da "predjem" sa flat-a na "vaucer", moram novi ugovor, sta god da pitam oko promene trenutnog statusa zahteva da izgubim jedno mesec dana ( naravno bez interneta), ili da pravim "paralelni" ugovor??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari