Šta je novo?

Kablovski internet u Zemunu???

drincca83

Slavan
Učlanjen(a)
05.01.2005
Poena
319
Zanimaju me iskustva ljudi povezanih preko kablovskog interneta u Zemunu(ako ima takvih), kako to funkcionise i da li je uopste moguce? Inace ja imam kablovsku televiziju - IKom, pa me konkretno zanima da li su oni omogucili pristup kabl. internetu u Zemunu, tj. da li je moguce prikljuciti se?
Pozdrav

Takvo cudo tehnike josh nije zashlo na teritoriju opshtine Zemun.

Kako se meni cini, izgleda da ni nece u neko dogledno vreme....zasu!

IKOM-ova infrastruktura u Zemunu ne omogucava pustanje internet signala kroz istu. S obzirom da su sve postavili pre max godinu dana, sumnjam da ce uskoro nesto da menjaju...

Net radi preko mreze ptt kds-a u Zemunu
i to prilicno solidno sljaka
od Ikoma nema nista...
vidim da je i sbb pustio net u nekim delovima Zemuna

Jel moguce da je neki provajder pustio kablovski net kod mene u kraju (Dom zdravlja-Silerova)?

Mikizemun je napisao(la):
Net radi preko mreze ptt kds-a u Zemunu
i to prilicno solidno sljaka
od Ikoma nema nista...
vidim da je i sbb pustio net u nekim delovima Zemuna
Cekaj, tebi je PTT KDS gradio mrezu ili si ranije bio "telefonkabl" ili "energomontaza" pa vas je PTT preuzeo????? Ako ti je PTT gradio mrezu: kada si potpisao ugovor i kada si dobio TV/Radio a kada internet signal? A ako je mreza na kojoj si ti preuzeta: kada je preuzeta i kada ste dobili uslugu kablovskog interneta?

drincca83 je napisao(la):
Jel moguce da je neki provajder pustio kablovski net kod mene u kraju (Dom zdravlja-Silerova)?

Raspitaj se kod SBB-a tel. 330-5252. Moja sestra je u Banatskoj i ima mogućnost pristupa, baš ovih dana će da joj uvedu.

dbg je napisao(la):
Cekaj, tebi je PTT KDS gradio mrezu ili si ranije bio "telefonkabl" ili "energomontaza" pa vas je PTT preuzeo????? Ako ti je PTT gradio mrezu: kada si potpisao ugovor i kada si dobio TV/Radio a kada internet signal? A ako je mreza na kojoj si ti preuzeta: kada je preuzeta i kada ste dobili uslugu kablovskog interneta?

nemam ja licno ima ortak ( u belim soliterima-centar) mislim da im je mrezu pravio ptt
ja sam na zalost preko ikoma 🙁

Ja sam na Karadjordjevom trgu i imam kablovski net preko PTT-a. Inace sam bio na IKOM kablovskoj TV i kada su iz PTT dosli sa ponudom za prelazak na njihov sistem prijavio sam se,otkacio IKOM i dobio cable net PTT za oko 10-tak dana. Inace radi odlicno (za tri meseca imao 2 prekida od po 2 sata).
Pozdrav

ran je napisao(la):
Ja sam na Karadjordjevom trgu i imam kablovski net preko PTT-a. Inace sam bio na IKOM kablovskoj TV i kada su iz PTT dosli sa ponudom za prelazak na njihov sistem prijavio sam se,otkacio IKOM i dobio cable net PTT za oko 10-tak dana. Inace radi odlicno (za tri meseca imao 2 prekida od po 2 sata).
Pozdrav

samo mi nije jasno sto nisu ovi iz ptt-a produzili da sire mrezu i na trg jna...🙁
tesko im bilo da predju ulicu..cccc i mene osudili na ikom 🙁

Mikizemun je napisao(la):
samo mi nije jasno sto nisu ovi iz ptt-a produzili da sire mrezu i na trg jna...🙁
tesko im bilo da predju ulicu..cccc i mene osudili na ikom 🙁

Pazi, PTT KDS internet stvarno super radi! A sad, nije im teško da pređu ulicu, nemoj tako. Upravo su to stavili u naredni petogodišnji plan! 😀

Nazad
Vrh Dno