Pre oko dve godine sam sklopio ugovor o besplatnom uvodjenju kablovske tv.Postavili su crni kabal na krov i rekli da ce doci za par dana da dovrse instalaciju.Pogadjate nisu dosli.Dve firme koje su uvodile kablovsku su se izgleda posvadjale...Otisao sam u KDS,dao im kopiju ugovora,rekli su da majstor dolazi za oko 15 dana.Pogadjate nije dosao.Ponovo sam zvao KDS a oni kazu: "kakav ugovor,mi nemamo nikakav ugovor na vase ime".Mislio sam da sam shvatio poruku: "hoce lovu".Ponudio sam im koliko treba da platim a oni: "nema tehnickih uslova"(a covek u kuci do moje ima kablovsku).Nekako se dogovorimo oko "stvaranja tehnickih uslova".Dodjem u KDS a oni ponovo zavlace(ti ljudi ne zele novac!)Sta da radim?Zivim u Zemunu.
Nemam uopste nacina da pristupim brzom internetu.Nema adsl-a,satelit mi zaklanjaju krosnje drveca,wirelles mi deluje skupo.(znam i za kablovski internet bi morao da sacekam tj. ako mi ikada uvedu kablovsku,ali mi deluje najisplativije).
Nemam uopste nacina da pristupim brzom internetu.Nema adsl-a,satelit mi zaklanjaju krosnje drveca,wirelles mi deluje skupo.(znam i za kablovski internet bi morao da sacekam tj. ako mi ikada uvedu kablovsku,ali mi deluje najisplativije).