Šta je novo?

Kablovska?

b.rabbit

Slavan
Učlanjen(a)
15.07.2005
Poena
301
Pre oko dve godine sam sklopio ugovor o besplatnom uvodjenju kablovske tv.Postavili su crni kabal na krov i rekli da ce doci za par dana da dovrse instalaciju.Pogadjate nisu dosli.Dve firme koje su uvodile kablovsku su se izgleda posvadjale...Otisao sam u KDS,dao im kopiju ugovora,rekli su da majstor dolazi za oko 15 dana.Pogadjate nije dosao.Ponovo sam zvao KDS a oni kazu: "kakav ugovor,mi nemamo nikakav ugovor na vase ime".Mislio sam da sam shvatio poruku: "hoce lovu".Ponudio sam im koliko treba da platim a oni: "nema tehnickih uslova"(a covek u kuci do moje ima kablovsku).Nekako se dogovorimo oko "stvaranja tehnickih uslova".Dodjem u KDS a oni ponovo zavlace(ti ljudi ne zele novac!)Sta da radim?Zivim u Zemunu.
Nemam uopste nacina da pristupim brzom internetu.Nema adsl-a,satelit mi zaklanjaju krosnje drveca,wirelles mi deluje skupo.(znam i za kablovski internet bi morao da sacekam tj. ako mi ikada uvedu kablovsku,ali mi deluje najisplativije). :mad:

Mislim da ti krosnje nece smetati za satelitski...

kol'ko god da deluje skupo, mislim da bi wireless bio najbolje resenje.

Satelitski je u principu MNOGO skuplji od wirelessa, recimo ako bu uzeo jednosmernu vezu koja nije skupa i dalje bi ti trebao dial-up za uploadovanje podataka, shto zajedno sa uplacivanjem vremena i impulsima i nije tako jeftino, dvosmerna veza je josh skuplja od prve varijante. Kod wirelessa jedino inicijalni troshak ti mozhe biti oko 100- max 150 evra, posle toga je sve ki bombona...

Lepo ja kazem da se SBB sve vise podseca na Ikom,
evo ja ih cekam vec 2 meseca. Nece brate ljudi da uzmu pare,
inace cena prikljucka za kucu je 11000 dindji. :)

pa ja sam isto na zvezdari al' traze 6000-7000. cudno :trust:

SBB trazi konkretno 11000 din za prikljucak za kucu ili 9200 ako da kes odmah.
Inace bio sam prikljucen na Ikom-u za nekih 1200 din, ali sam raskinuo ugovor
jer nisam imao sliku. Ikom, oni su dno dna :smash: :smash:

Poslednja izmena:
Mislim da ce ti krosnje drveca smetati za wireless, a da je satelit skup ;)

Nazad
Vrh Dno