Šta tu ima sve da se povezuje - samo zvučnici i eventualno neki dodatni uređaj?Kupio sam onkyo cs-265 sistem, gde mogu da nabavim kvalitetne kablove kako bih sve povezao? Cuo sam da je primetna razlika u kvalitetu zvuka
Za razliku od njegovog kompleta, gde sumnjam da se može čuti ikakva razlika.Разлику у кабловима примећујеш на квалитетном систему
Hvala, ne smeta ta duzina kablova sto prijatelj spominje?Ja koristim najjednostavnije UTP clas 5 kablove.
Raspletem krajeve sa ove strane, puna boja (+) , šarene žice (-).
Kalajišem krajeve koji ulaze u konektore i to je to:
UTP computer cable as audio interconnect
I have heard many people have built their interconnect cables with UTP computer cable and all are very pleased with UTP sound. Have anybody any experience with this stuff? Supernetwww.diyaudio.com
Ja koristim najjednostavnije UTP clas 5 kablove.
Raspletem krajeve sa ove strane, puna boja (+) , šarene žice (-).
Kalajišem krajeve koji ulaze u konektore i to je to:
"Paklena pomorandza"?
Ja sam planirao da uzmem JH(st)H 2x2x0.8
Blue Line ne salje brzom postom...
Nije bilo 2x4 na stanju,samo ovaj.Takodje su imali nesto malo na stanju,tako da necu moci svaku granu posebno. Ovo mi je da namirim dva fronta i centralni. Sta uzeti za satelite (sorround) zadnje? Neki 2x1.5 licnasti (PP/L)? I jos jedno pitanje,koje parice vezem zajedno,jel i tu ima neko pravilo? Uzemljenje sam skontao da ide samo na jedan kraj,to bih stavio na sasiju risivera,ispod nekog srafa...Bravo, napiši utiske. Po meni je potrebno oko dvadest sati usviravanja. Možeš muziku da pustis kada odeš na posao. Ako imaš dovoljno kabla stavi svaku granu posebno. Ona jedna žica može da ide kao uzmljenje.
trebao si da kupiš 2x4x08
Не знам шта ће каблу усвиравање? То је само жица, слободни електрони итд.Bravo, napiši utiske. Po meni je potrebno oko dvadest sati usviravanja. Možeš muziku da pustis kada odeš na posao. Ako imaš dovoljno kabla stavi svaku granu posebno. Ona jedna žica može da ide kao uzmljenje.
trebao si da kupiš 2x4x08
Zna se tačno šta se dešava kod usviravanja kablova. To nije ništa novo niti strano.Шта се дешава и тачно утиче на промену звука, тешко ко може са сигурношћу одговорити али да се дешава промена звука после одређеног броја радних сати присутна је код свих каблова.
During the manufacturing process, as insulation is extruded over the conductors, gases can become trapped. This combined with the high electrical charges often found in new cables, result in a brittle and bright sound that lacks the detail and depth desired for music reproduction. There are a few ways to solve this problem. One way to burn-in your cables is to simply hook them up in your home audio system and play music for a minimum of 100 hours.
Razlika na par sati je prazna priča. To što ti ujutru zvuči bolje, može da bude do atmosferskog pritiska, odmorenih ušiju, ili čist placebo. Druga stvar. Pričati o usviravanju kablova u temi gde ni jedan učesnik nema high end sistem gde se takva razlika može primetiti je smejurija.Ставиш нови кабл послушаш, изађеш и оставиш да ради систем, вратиш се после више сати или изјутра и звук није исти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari