Šta je novo?

Kabl za X1800 XT 512...Pomoć

zava1974

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
680
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dobio sam pomenutu karticu bez kabla koji ide od napajanja do nje.....znam samo da treba da ima 2 molexa sa jedne strane a sa druge šestopinski konektor ...koji kabl mi treba,mislim koja mu je oznaka,model.....gde da ga nadjem kod nas???,zna li neko nešto?

Hvala svima!

Pozdrav

Poslednja izmena:
Zašto ne napraviš sam taj adapter? Konenktori će te koštati ~100 Din, a kablove iskoristiš od nekog spaljenog napajanja npr...

Bi ja kralju samo još da imam toliko znanja....:) a i ne bi da ekperimentišem sa ovom karticom......hvala za predlog u svakom slučaju.....

Evo shema, nista komplikovano, samo treba naci taj konektor.

Iskreno našao sam konektor sa nekog starog napajanja ali meni stvarno deluje zbunjujuće ova šema......ti nije problem da malo samo pojasniš.....zbunila me ova slika koju ja imam...slika

Poslednja izmena:
Ne razumem sta te zbunjuje.
Ova shema je sa gigabyte-ovog sajta.
S leve strane su dva molexa u koje ulaze po 3 zice a sa desne strane je sesto pinski dzek u koji ulaze tih 6 zica. Dole desno je lepo napisano kako da se spoje zice. Vrlo jednostavno.

A sto vole da zbunjuju ljude, ako je ona sema ok, onda je crvena na masi, sto je dosta zbunjujuce, kao i da vuku po 2mase, ukupno 4 i dva 12V, sta ce im tolike mase?

Upravo tako Miško,baš to me je i zbunilo.....uglavnom sam napravio (drugar iz ulice)....tako da veliko hvala svima.....i ostalima na PM.

Ovih dana ću da probam 3dmarkove pa ću da javim rez.

Pozz

Pustio sam na tek instaliran OS 3dMark 06,cifra je 4774.Samo sam instalirao drajvere za ploču i grafičku...treba još i proc. itd i još neka podešavanja za grafiku,pošto je ova moja Sapphire X1800 XT/512 Performance Edition pa joj je default za 3D 700/1600,čas podigne brzinu na 25-26FPS,čas smanji na 8-9FPS....pozabaviću se ovih dana.....:)

Pozdrav svima :wave:

3dMark 05.....9808.....lol

Poslednja izmena od urednika:
Imam utisak da bi neko napravio posao kad bi uvezao ove kablove i prodavao ih za 10 evra :D

Koliko ja znam, pa taj kabl se dobija sa karticom, jedino se ne dobija sa poplasenom karticom :D :D

Vrh Dno