Šta je novo?

ka`va me acrobat reader 6

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
presao sam na acrobat reader 6 i ja uvek drzim opciju da mi se ne integrise u IE vec da daje save as dijalog.
ali kod 6ice me nesto kava i to zesce. nece da radi daunload PDFova, nego mi pokazuje kao onu java (kvadrat, krug i trougao) ikonicu u uglu novog prozorora i nista. samo hoce kada se prikazuje u IEu da otvara stranu sa PDFom.
sve opcije sam cackao sto mi imaju logike u opcijama i nista.
jel zna neko o cemu se radi, verzija je 6.0005 a probao sam i sa 6.0004 iz 2003. necu valjda morati da daunlodujem neku novu verziju.

Imas PDF SpeedUp, freeware program koji taj i druge probleme sa Acrobatom efikasno resava. skini ga negde, malecki je.

hvala, ali nije pomogao?

Jer ima neka opcija da acrobat reader 6 ne pravi folder E-Books u My documents svaki put kad se pokrene ?

ima...
edit>preferences>internet>check browser settings when starting reader - to destikliraj

ima-li-koga-tu je napisao(la):
ima...
edit>preferences>internet>check browser settings when starting reader - to destikliraj

I dalje pravi My eBooks u My Documents
:wall:

probaj onda ovaj program sto je razbojnick rekao, on ima da ti ugasi tu opciju.

E, ne volim Acrobat, ali moram da ga drzim zbog faxa. Ima li neka ok alternativa? Probao sam PDF reader od Cad-Cas-a, ali je nekako... suvise seljacki, a i radi kao krsh.

Usput, evo kako izgledaju moja podesavanja, to je uradio PDF SpeedUp, nista nisam cackao. Probajte da namestite ovako, pa ako ne radi, reinstalacija, bato!

ma 5ica je radila ko sat, ali sam morao da stavim 6icu zbog nekih strana. ne pomaze ni reinstalacija. sve sam probao. nema veze. vec sam se navikao.
evo, najavili su 7icu :)
do nje cu da guram `vako.

sada i 5ica nece, znaci moj win je nesto ******.
grrr

Postoji sedmica, beta..i radi veoma brzo..verovatno su je "izbacili" je je 6 veoma spor.

Vrh Dno