Šta je novo?

k750i!? G- D -E? preko racuna

• Začetnik teme Začetnik teme G!!!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Zaista sam duboko razocaran nasim prodavcima telefona 😡... i to pogotovo onim ozbiljnijim prodajnim centrima za velikim imenima.. zaista je tuga da i dan danas svi nabavljaju telefone na crno i to najcrnje... znaci ja nisam nigde nasao da se moze uzeti doticni model SE k750i za placanje preko racuna preko fimre dakle sve legalno 100%... svuda me je docekalo ista prica cena ~350eur a kad zatrazim ponudu za uplatu svi kao "preko racuna nema", "samo da proverim sa koleginicom... zao mi je ipak nemamo", "to morate direktora" itd itd itd.... pa zar je moguce da i danas se po bg-u vljaju telefoni samo na crno!?!? i kao ni jedna jedina inspekcija to ne moze da utvrdi kazni zatvori itd doticne... pa mi smo zaista majmuni koji placamo porez...

Iako vidno iznerviran nekako sam se setio ovog mesta ovde pa ako ima neko neku preporuku gde bih mogao legalno najlegalnije za placanje preko racuna nabaviti doticni telefon... ako nista za kes ovde necu kupiti nego cu trknuti do hrvatske...

Pozdrav 😡

Moze da se nadje da se plati preko racuna s tim sto ti onda kazu da je cena telefona u tom slucaju veca od 100-150 evra pa onda se razmisljas da li za te pare da kupis pistolj i sve ih pobijes...

...budale...

Pa da nije tako, u najboljem sluchaju bi svi i dalje furali 3310 :d

no comment

"Telephant" (na vrhu Bulevara) je svojevremeno radio isključivo sa firmama. Kakvi su bili uslovi, to stvarno ne znam.

Ja sam pre neke 2 god. preko računa uzeo u Roamingu. Tada su bili skuplji za nekih 10-20e od konkurencije, ali nije bilo nikakvih problema preko računa...

hm sve ce izgleda biti manje vise reseno kako treba... stigla je nova isporuka telefona u srbiju, ovaj put manje vise ce biti legalnih ponuda, ali ce cena biti manja oko 15%... prosto neverovatno kakvi diletanti i dalje opstaju u ovoj srbiji i prosto neverovatno koliko inspekcije ne rade svoj posao...

btw proverio sam i u roamingu ali nisu tada imali na lageru

G!!! je napisao(la):
hm sve ce izgleda biti manje vise reseno kako treba... stigla je nova isporuka telefona u srbiju, ovaj put manje vise ce biti legalnih ponuda, ali ce cena biti manja oko 15%... prosto neverovatno kakvi diletanti i dalje opstaju u ovoj srbiji i prosto neverovatno koliko inspekcije ne rade svoj posao...

btw proverio sam i u roamingu ali nisu tada imali na lageru

I gde ćeš uzeti telefon(e) ?

proveri roda mobil
danas drugarica uzimala za firmu

ne znam fixni, ali evo mob gazda Slobe 🙂
0642180318

RODA MOBIL
011 / 355.92.85
Požeška 150a
pon-pet:10 - 20 h, sub:10 - 17 h, ned:ne radi

I za koliko si nasao za varijantu racun? Da li je cena sa PDV? Ja sam chuo da se ona radnjica u merkatoru (valjda Quadra ili tako nekako) dobijati original

Ima u Comtrade-u, cena ne znam kakva je ali imaju preko 100 kom na lageru: Sony Ericsson K750i - Oxidized

nazalost nisam jos uvek uspeo da nadjem pravu varijantu... neka mala firma iz mog grada (Sabac) nije dobila to sto je trebalo na vreme pa je sve odlozeno 🙁

probao sam Roda mobil ali je kod njih cena 460 za preko racuna (ovako je 325)...

Comtrade nisam proverio, ne znam ni da li da proveravam uopste 🙂 - sto je najjace reklama za telefon se vrti na televiziji a nigde ga ne mozes kuputu za legalne pare vec samo kesh...

Evo ja sam danas bas uzeo taj fon u quadra communications preko racuna idem da ga podignem za jedno 15 min 🙂 tako da ga oni imaju 100%

daj telefon brzo! 🙂 i koja je cena

edit: mislio sam na telefonski broj quadra communications 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno