G!!!
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 780
Moja oprema
- Laptop
- HP Spectre x360
- Mobilni telefon
- s24u
- Steam
- mocnijogurt
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Zaista sam duboko razocaran nasim prodavcima telefona 😡... i to pogotovo onim ozbiljnijim prodajnim centrima za velikim imenima.. zaista je tuga da i dan danas svi nabavljaju telefone na crno i to najcrnje... znaci ja nisam nigde nasao da se moze uzeti doticni model SE k750i za placanje preko racuna preko fimre dakle sve legalno 100%... svuda me je docekalo ista prica cena ~350eur a kad zatrazim ponudu za uplatu svi kao "preko racuna nema", "samo da proverim sa koleginicom... zao mi je ipak nemamo", "to morate direktora" itd itd itd.... pa zar je moguce da i danas se po bg-u vljaju telefoni samo na crno!?!? i kao ni jedna jedina inspekcija to ne moze da utvrdi kazni zatvori itd doticne... pa mi smo zaista majmuni koji placamo porez...
Iako vidno iznerviran nekako sam se setio ovog mesta ovde pa ako ima neko neku preporuku gde bih mogao legalno najlegalnije za placanje preko racuna nabaviti doticni telefon... ako nista za kes ovde necu kupiti nego cu trknuti do hrvatske...
Pozdrav 😡
Iako vidno iznerviran nekako sam se setio ovog mesta ovde pa ako ima neko neku preporuku gde bih mogao legalno najlegalnije za placanje preko racuna nabaviti doticni telefon... ako nista za kes ovde necu kupiti nego cu trknuti do hrvatske...
Pozdrav 😡