Šta je novo?

K750?

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Sta uzeti do 200 eura? Meni se cini da je SE K750 najbolji izbor,neki drugi predlog?
I koliko se krecu cene memorijskih kartica za ovaj mob 512-1GB?

Ne bih preporucio k750i zbog neupotrebljive tastature (narocito cesto koristeni taster 2abc).
U stvari ako ti treba samo za slike i jako malo ga koristis kao telefon (ili imas neku Nokiu pride kojom ces da telefoniras 😉 ) onda moze.
Od SE preporucujem W810i, sjajan je! Mada ja bih uzeo N70, telefon je sposoban za sve sto ti padne na pamet, ali neki ljudi ne vole Symbian...

Vec dobijes karticu i dobre slusalice. Meni je najveca prednost u funkcionalnosti. Imao sam priliku da koristim k750i par minuta i najezio sam se, sa druge strane susret sa w810i je bio dosta prijatan 😉
Isprobaj oba kod prodavca i shvatices zasto je k750i tako brzo pala cena...
Kamerica od 2MPx nije vise u trendu, a on tesko da ima sta drugo da ponudi.
Ne znam za w810i, ali kod k750i se cesto kvari poklopac kamere (prestane da reaguje) i dzojstik. Nije preterano ozbiljno, ali desava se.

definitivno za potpis... 😀

ako ne vidis sam nema svrhe da ti objasnjavam... 😉

nisam imao prilike da koristim k750i neshto dugo, ali prijatelji koji ga imaju su u principu zadovoljni, ali se svima kvari poklopac kamere, i dzojstik...mada taj dzojstik vishe nije dzoj...a u principu i nije neki stik 🙂

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/958/BenQ-Siemens/EF81 ....3g, 2mpx i vazda neshto...obrati paznju na taj fon, uzeo sam ga pre koji dan i prezadovoljan sam. cena mu je 100 eura zato shto se fabrika ugasila, inache vredi mnoooogoooo vishe 🙂

Ne bih preporucio k750i zbog neupotrebljive tastature (narocito cesto koristeni taster 2abc).
U stvari ako ti treba samo za slike i jako malo ga koristis kao telefon (ili imas neku Nokiu pride kojom ces da telefoniras 😉 ) onda moze.
Od SE preporucujem W810i, sjajan je! Mada ja bih uzeo N70, telefon je sposoban za sve sto ti padne na pamet, ali neki ljudi ne vole Symbian...

Vec dobijes karticu i dobre slusalice. Meni je najveca prednost u funkcionalnosti. Imao sam priliku da koristim k750i par minuta i najezio sam se, sa druge strane susret sa w810i je bio dosta prijatan 😉
Isprobaj oba kod prodavca i shvatices zasto je k750i tako brzo pala cena...
Kamerica od 2MPx nije vise u trendu, a on tesko da ima sta drugo da ponudi.
Ne znam za w810i, ali kod k750i se cesto kvari poklopac kamere (prestane da reaguje) i dzojstik. Nije preterano ozbiljno, ali desava se.

Izvini ali de si ti nashao taj k750 i ja bi voleo da ga vidim 🙂 Ja moj imam 4 mesca i radi perfektno, drugar ima vec god dana i njegov radi super. Caletov prijatelj ima w800 i sem bele maske i drugog (walkman) softvera nema nikakve razlike, w810 sem podrshke za UMTS ne donosi nishta novo. Kakve su to nebuloze kao 2Mpix nije u trendu? Samo top modeli SE-a , Nokie i Samsunga imaju 3.2Mpix dok josh velik broj telefona se oslanja na VGA i 1.3Mpix kamere tako da je 2Mpix josh uvek sasvim zadovoljavajuce (za mobilni). A i ova pricha oko tastature je urnebesna 'fala bogu nakucao sam se (chesto idem na irc preko moblinog) i mogu reci da je tastatura chak bolja nego na k700i na kojem je bila sasvim zadovoljavajuca. Shto se slushki tiche one shto idu uz k750i su ok, ja sam hteo neshto bolje pa sam kupio HPM-70 (10e). Shto se pada cena tiche, cena je pala pojavom K800i ,a do novog pada je doshlo izlaskom k810i shto je dovelo do pojeftinjenja i k750 i k800 modela.

Sta uzeti do 200 eura? Meni se cini da je SE K750 najbolji izbor,neki drugi predlog?
I koliko se krecu cene memorijskih kartica za ovaj mob 512-1GB?

Moja preporuka za k750. Ja kad sam ga uzeo nov je bio 175e, doplatio sam za slushke josh 10e i 30e za 2Gb karticu. I sad imam moblni telefon/mp3-mp4-player/digitalni foto apart u jednom uredjaju sa 2Gb memorije. Mozhda da razmislish o k550 modelu koji je neshto skuplji, ali ima noviji software i josh neke inovacije (a i lep je(bar meni :d ))

Eo slika kartice koju sam poslao drugarici kad sam kupio, da ne bude da se foliram, *** nisam znao da su te slushke toliko skupe. Ja kad sam bio prvi put da pitam u prodavnici reko mi 1000din i onda mi cale sredio kod nekog prijatelja da ih dobijem za 10e poshto taj zna vlasnika. U SO se cene kartica krecu 64-10e, 128/256-15e 512-20e, 1Gb-25e, 2Gb-30e

Prilozi

• DSC00451.webp
    DSC00451.webp
    127.3 KB · Pregleda: 82
35€, ta je cena bila kada sam ja uzimao, prosle godine... a ne verujem da je nesto pojeftinilo, uzeo sam u CT-u 🙂
Ipak, samo tamo je bilo, nigde vise, cak ni u Quadra-i.

moje preporuke za kupovinu k750:
wrlo lako se flash-uje na w800i;
kamera radi odlicno, narocito ako ubacis drivere iz "kucne radinosti"
patch-evi su posebna prica:
npr.vibra (zavibrira kada se otvori veza)😉 , white_black list (kada nekoga stavite na ovu listu nemoze da vas dobije , dobija zvuk zauzeca:-devil-: ), brzo premotavanje u playeru....itd. lista je suvise velika da bih je celu kucao...

Prilozi

• 1.gif
    1.gif
    212.1 KB · Pregleda: 91
Poslednja izmena:
Davaj neki link gde moze da se nadje spisak svih tih zezalica, sa sve njihovim opisom 😉

evo moje kolekcije ( 87 patch-eva):
http://www.sendspace.com/file/i3w44d

inace trenutno koristim:
button_music_w800_r1bc002
continue_radio_playing_w800_r1bc002
delete_folder_ringtones_w800_r1bc002
delete_folder_video_dj_w800_r1bc002
fast_rewind_long_mp3_videofiles_w800_r1bc002
radio_without_headsets_w800_r1bc002
remove_accept_files_w800_r1bc002
remove_bluetooth_message_w800_r1bc002
vibra_w800_r1bc002
w800_r1bc002_disable-setup
w800_R1BC002_move_drivers_to_other_v4
w800_r1bc002_photo_date_time
w800_r1bc002_volume_warning
w800_r1bc002_whitelist
whole_battery_of_the_light_blue_colour_w800_r1bc002

moze li neko ( moze i na pm) da mi napise gde moze da se kupi mem. kartica za k750i 1gb, 2gb ?

1.SE k750
2.Samsung D900

Nazad
Vrh Dno