Šta je novo?

k750@w800

marko[ns]

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2007
Poena
319
da li je neko "modovao" k750 u w800, da mu stavi njegov softver i masku?

koristi opciju pretraga,pisalo se o tome milion puta.

dobro, a sta je sa maskom, da li ona sigurno pase na k750 (ne pise na onoj temi), znam da su hardverski isti, ali mozda imaju drugaciji raspored

ma koji ce ti maskica, samo promeni softver.
ali 99% sam siguran da moze da se stavi i maskica, cuo sam da su to neki radili. ali mozda je ipak i onaj 1% upravu :)

Naravno da moze,w800i/d750i/k750i pa cak i w810i su isti telefoni.NA w810i moze da se stavi zadnja maska,ali na otvaranje poklopca kamera se nece aktivirati.Posto w800i/d750i/k750i imaju isti hardver naravno da ce da pasuje ;)

Naravno da moze,w800i/d750i/k750i pa cak i w810i su isti telefoni.NA w810i moze da se stavi zadnja maska,ali na otvaranje poklopca kamera se nece aktivirati.Posto w800i/d750i/k750i imaju isti hardver naravno da ce da pasuje ;)
a je li to znaci da prednja maska od w810 ne pasuje na k750?

ps: hvala ljudi na odgovorima, najverovatnije cu staviti i masku i softver od w800 :banana:

@marko[ns]: pogledaj raspored dugmica i razmisli;) . Ne moze nazalost:smash: .

Flesovanjem K750 na W800 neces dobiti bog zna sta. Jedino kod startovanja tel. mozes da biras hoces li da startujes u "online " modu ili samo kao mp3 palyer. Desava se da se k750 koji je flesovan sa softom od w800 povremeno resetuje sam od sebe. Isto vazi i za D750.

Desava se da se k750 koji je flesovan sa softom od w800 povremeno resetuje sam od sebe. Isto vazi i za D750.
To uopste nije tacno!! Moj brat ima d750 kojeg smo fleshovali sa zadnjim softom od w800 i nije se nikada resetovao vec tri meseca, video sam i ovde puno ljudi koji su isto uradili i niko se nije zalio za tako nesto.
Flashovanjem dobices noviji, stabilniji soft i walkman.

Poslednja izmena:
@marko[ns]: pogledaj raspored dugmica i razmisli;) . Ne moze nazalost:smash: .

ma gledao sam ;) , ali cuo sam da ona 2 dodatna tastera (naravno) nece raditi, ali ostalo sve oce, a moze se koristiti i bez ta dva tastera

u svakom slucaju kupicu masku od w800(ova od k750 je pocela da skripi i dzojstik me zayebava :wall: )

Koliko je uopste maska za W800i i gde se moze naci?

ma gledao sam ;) , ali cuo sam da ona 2 dodatna tastera (naravno) nece raditi, ali ostalo sve oce, a moze se koristiti i bez ta dva tastera

u svakom slucaju kupicu masku od w800(ova od k750 je pocela da skripi i dzojstik me zayebava :wall: )
e pa to sto te *****ava dzojstik neces resiti novom maskicom :D

Flash

Radi u servisu mob tel. tako dasam fleshovo x K750 D iW800, Desava se , ne svima ali postoji mogucnost. Nove verzije izlaze cesto sa ispravljenim bagovima.
Posebnu paznju treba imati kada se menja maskica na prekidac kamere (lako se lomi) tako da posle kada pomeris zastitnu plastiku nece sama da se aktivira.

jel zna neko gdje moze u ns-u da se nabavi maska za se w800i?

E, ako si banovan...

Da, drago mi je. Samo sto bih te ja banovao za vjek vjekova.

"Tudja nesreca"... ? Mani me te patetike.
Pitas za masku u temi koja je stara 3 (!!!) godine, dzaba je dizes iz naftalina... otvori lepo novu temu, pa pitaj sta te interesuje.
Digao si, na isti nacin, jos nekoliko tema... ne znas ni osnovna pravila... ban, nego kako. Trajni.

Da, drago mi je. Samo sto bih te ja banovao za vjek vjekova.

"Tudja nesreca"... ? Mani me te patetike.
Pitas za masku u temi koja je stara 3 (!!!) godine, dzaba je dizes iz naftalina... otvori lepo novu temu, pa pitaj sta te interesuje.
Digao si, na isti nacin, jos nekoliko tema... ne znas ni osnovna pravila... ban, nego kako. Trajni.

e pa vidis ocigledno da se ti ne pitas tako da ne mozes da me banujes za vjeki vjekova!
ako je tema stara toliko koliko je stara onda treba da je zakljucana!sta ti to govori!?da moderatori i takvi kao ti(sta god da je tvoja funkcija na sajtu)ne rade svoj posao!uostalom nemam ja potrebe da se naglabam sa tobom preko ove teme!nije mjesto za takvo nesto ovdje.ako si imao nesto da mi kazes mogao si to da mi kazes preko PM-a,a ne ovako.zbog ovoga si ti trebao da dobijes ban!ali to samo govori o tebi i kakav si covjek.niti me znas niti ja znam tebe tako da...

p.s.e sad ako nisam u pravu onda me slobodno banujte do kraja zivota!

Poslednja izmena:
e pa vidis ocigledno da se ti ne pitas tako da ne mozes da me banujes za vjeki vjekova!
Ne pitam se... na srecu, ili pak nazalost, sve zavisi kako posmatras.
Mozes mirno da spavas.
ako je tema stara toliko koliko je stara onda treba da je zakljucana!sta ti to govori!?da moderatori i takvi kao ti(sta god da je tvoja funkcija na sajtu)ne rade svoj posao!
Sta mi to govori?!? Pa zar je zbog tebe, i takvih kao sto si ti - svaku temu *neophodno* zakljucavati nakon odredjenog vremena!?
Ne, teme uopste ne treba zakljucavati, neka lagano odu u zaborav... dovoljno je samo letimicno baciti pogled na to od kada datira poslednji post u nekoj temi, koji - pretpostavka je - izvlacis preko search-a... i kad vidis da je matora k'o Biblija, i vidis da je poslednji post napisan pre tri godine, batalis to, otvoris novu temu, a ne k'o indijanac dizes ovu.

"ako je tema stara toliko koliko je stara onda treba da je zakljucana"... Boze mili, sta se sve nece ovde procitati... :zgran:
uostalom nemam ja potrebe da se naglabam sa tobom preko ove teme!nije mjesto za takvo nesto ovdje.ako si imao nesto da mi kazes mogao si to da mi kazes preko PM-a,a ne ovako.zbog ovoga si ti trebao da dobijes ban!ali to samo govori o tebi i kakav si covjek.niti me znas niti ja znam tebe tako da...

p.s.e sad ako nisam u pravu onda me slobodno banujte do kraja zivota!
1. Kako da ti kazem na PM, kad si popio ban? Koliko se meni cini (ne znam, nikada nisam bio banovan), kada vec popijes takvu disciplinsku, ne mozes da se logujes na svoj profil, sto znaci da ne bi mogao da vidis moj PM.
2. A sto da ti uopste saljem PM, jesi li ti isto tako slao PM-ove svim ljudima koji su ucestvovali u ovoj temi, i pitao ih gde moze da se nadje ta maska... ili si jednostavno, po starom dobrom "ja sam najpametniji" principu, digao temu iz mrtvih?

Ne da bih te banovao, nego bih vala ceo IP opseg filtrirao... da slucajno opet ne izmilis od negde.

Nazad
Vrh Dno