koristi opciju pretraga,pisalo se o tome milion puta.
a je li to znaci da prednja maska od w810 ne pasuje na k750?Naravno da moze,w800i/d750i/k750i pa cak i w810i su isti telefoni.NA w810i moze da se stavi zadnja maska,ali na otvaranje poklopca kamera se nece aktivirati.Posto w800i/d750i/k750i imaju isti hardver naravno da ce da pasuje![]()
To uopste nije tacno!! Moj brat ima d750 kojeg smo fleshovali sa zadnjim softom od w800 i nije se nikada resetovao vec tri meseca, video sam i ovde puno ljudi koji su isto uradili i niko se nije zalio za tako nesto.Desava se da se k750 koji je flesovan sa softom od w800 povremeno resetuje sam od sebe. Isto vazi i za D750.
@marko[ns]: pogledaj raspored dugmica i razmisli. Ne moze nazalost:smash: .
e pa to sto te *****ava dzojstik neces resiti novom maskicomma gledao sam, ali cuo sam da ona 2 dodatna tastera (naravno) nece raditi, ali ostalo sve oce, a moze se koristiti i bez ta dva tastera
u svakom slucaju kupicu masku od w800(ova od k750 je pocela da skripi i dzojstik me zayebava :wall: )
e pa to sto te *****ava dzojstik neces resiti novom maskicom![]()
E, ako si banovan...
Da, drago mi je. Samo sto bih te ja banovao za vjek vjekova.
"Tudja nesreca"... ? Mani me te patetike.
Pitas za masku u temi koja je stara 3 (!!!) godine, dzaba je dizes iz naftalina... otvori lepo novu temu, pa pitaj sta te interesuje.
Digao si, na isti nacin, jos nekoliko tema... ne znas ni osnovna pravila... ban, nego kako. Trajni.
Ne pitam se... na srecu, ili pak nazalost, sve zavisi kako posmatras.e pa vidis ocigledno da se ti ne pitas tako da ne mozes da me banujes za vjeki vjekova!
Sta mi to govori?!? Pa zar je zbog tebe, i takvih kao sto si ti - svaku temu *neophodno* zakljucavati nakon odredjenog vremena!?ako je tema stara toliko koliko je stara onda treba da je zakljucana!sta ti to govori!?da moderatori i takvi kao ti(sta god da je tvoja funkcija na sajtu)ne rade svoj posao!
1. Kako da ti kazem na PM, kad si popio ban? Koliko se meni cini (ne znam, nikada nisam bio banovan), kada vec popijes takvu disciplinsku, ne mozes da se logujes na svoj profil, sto znaci da ne bi mogao da vidis moj PM.uostalom nemam ja potrebe da se naglabam sa tobom preko ove teme!nije mjesto za takvo nesto ovdje.ako si imao nesto da mi kazes mogao si to da mi kazes preko PM-a,a ne ovako.zbog ovoga si ti trebao da dobijes ban!ali to samo govori o tebi i kakav si covjek.niti me znas niti ja znam tebe tako da...
p.s.e sad ako nisam u pravu onda me slobodno banujte do kraja zivota!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari