Šta je novo?

K700i--VS--6600

Ne mozes da uporedjujes ove telefone. 6600 je smartphone sa Symbian OS , a K700i je obican telefon.

Ja licno uvek dajem prednost smartphone-ovima.

Imam K700i i prezadovoljan sam sa njim, tako da dajem glas ovom telefonu.

Pa sve je to stvar ukusa. Ja koristim 6600 i sa tim telefonom sam savrseno zadovoljan. Symbian ti omogucava da telefon prilagodis potpuno svojim potrebama tj mozes da instaliras brdo raznih korisnih programa, igara i sl. (a mozes da gledas kompletne divX filmove i sl. sa titlom pomocu npr SmartMovie-a) Takodje, velika prednost u odnosu na k700i je taj sto je memorija na k700i fiksna tj nema mogucnost prosirenja, dok u 6600 ubacis mmc mem karticu i nema da te boli glava. K700i jeste manji i ima taj nazovi blic kao i integrisan radio, pa ako nisi zahtevniji korisnik to je sasvim ok izbor buduci da mu je i cena veoma povoljna.

Ne mogu da verujem da 6600 još uvek koristi gomila ljudi... Ja sam ga se otarasio na vreme :) Telefon je po karakteristikama strava, ali to nije pravi telefon! 6600 je spor!!!, velik, kratko mu traje baterija,kamerica ništa posebno... dok je k700i pravi telefon, nije spor kao Symbian(naravno), jeste da nema neke mogućnosti, ali je za mobilni telefon bolji 100x od 6600!!! 6630 je već nešto drugo, smatram da je mnogo bolji 6630, ali pošto o njemu ovde nije reč... Definitivno ne bih uzeo 6600(opet), imao, probao, smorio se(extremno spor!), i sad tražim nešto drugo... k700i je ok mob, ali je k600 još bolji(a stvarno nije mnogo skuplji). Opet, nije to u pitanju :d
Dakle, glas za k700i - nikako N6600:)()
Poz

Josh jedan glas za sony ericsson
N6600 je spor i ruzan telefon sa loshom kamerom kao i kod k700i (0.3megapiksela) shto je zamerka i za k700i, jeste ima Symbian ali i loshe zvuchnike :banana:

Znachi k700i (mada je i on krntija :mad: )

ser_zix je napisao(la):
Josh jedan glas za sony ericsson
N6600 je spor i ruzan telefon sa loshom kamerom kao i kod k700i (0.3megapiksela) shto je zamerka i za k700i, jeste ima Symbian ali i loshe zvuchnike :banana:

Znachi k700i (mada je i on krntija :mad: )
haha, po tebi nijedan ne valja :D al dobro, bar si se odlučio za neki ;)

U pravu ste to sto je Symbian ali je telefon uzasno spor ,kamere su im iste,a K700i ima igradjen MP3 player za razliku od 6600.Ja bih pre izabrao k700i,jel si razmisljao o Nokia 6230.Cene su im slicne, mozda je 6230 skluplja za 15 evra.

Džaba MP3 player kada ne možeš proširiti memdžu. Ja ga zbog toga nikada nisam upotrebio... zar da vrtim 7-8 pesama?

Zapravo, K700i bi bio savršen telefon da mogu da se meću memorijske kartice. Zato je K750 odličan, ali preskup. Šteta što ne postoji neki model koji bi bio nešto između ova dva.

Poslednja izmena:
Don_Vito_Korleo je napisao(la):
Ok danas sam najzad kupio 6600 zbog vecine vas koja je dala glas ovom telefonu i zadovoljan sam.

Pa i nije bas velika vecina glasala za Nokia-u. 6600 je dobio samo jedan glas vise od K700i. :D

Pozdrav. :wave:

Nazad
Vrh Dno