Šta je novo?

k world bt 878 plejer

Radmajster

Slavan
Učlanjen(a)
04.04.2009
Poena
304
Moze li neko da mi preporuci neki dobar plejer za ovu tv karticu, posto je stari koji sam koristio zakacio virus a i ****** je. Da li moze na ovu karticu winfastpvr, posto kad sam ga instalirao izbaci mi poruku tipa no capturing device found i odma se ugasi unapred hvala. Kako mogu da skontam koji je proizvodjac i marka moje kartice posto nemam ni kutiju ni cd sa drajverima?

Poslednja izmena:
Ako imas drajver za nju, onda CrissTV ili DScaler.

Pa sam si napisao da je proizvođač k world. Nadji neki program na njihovom sajtu, pvr ti neće raditi, jer je predviđen za leadtek kartice. Možeš probati i neke od programa kao što su chris tv, dscaler, fly2000 i sl.

criss je odlican softver, dugo sam ga koristio. Sada imam problem da nadjem drajver za win 7 64 bit.

sretno bilo u potrazi! ja sam digao ruke...
ta tv kartica je jedini razlog zashto sam josh uvek na xp-u!
poshto driveri i software koje sam dobio uz karticu nisu bili nizashta, posle duzeg traganuja nabavio sam neki disk sa dobrim drajverima, i fabrichkim "PVR Plus" programom, i extra fercera!

Za christv moraju driveri
za dscaler ne

Ja sam isto muku mucio da na visti namestim k world bt 878 dok nisam uspeo dscaler da podeism kako treba 🙂

Ja imam neku prastaru pinnacle sa BT878 cipom.
Od drajvera koristim WDM Video Capture Driver i radi extra i na win7.
Od programa sa ovim drajverima rade: Dscaler, CrisTV, K!TV, PowerVCR II, WinDVR.

Ja imam neku prastaru pinnacle sa BT878 cipom.
Od drajvera koristim WDM Video Capture Driver i radi extra i na win7.
Od programa sa ovim drajverima rade: Dscaler, CrisTV, K!TV, PowerVCR II, WinDVR.

Ne radi na x64. Cak sam skinuo i modovani AMD64 sertifikat i iskljucio integrity check ne bih li te drajvere naterao da rade... Nista od toga 🙁

Kako namestiti DScaler na x64 (ako je uopste moguce)?

Nazad
Vrh Dno