Šta je novo?

k 700i

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
dali zna neko kako mogu da sacuvam poruke koje sam primio ili poslao. kad se skupi 60 poruka tel se blokira nemogu da primim poruku dok ne izbrisem predhodne.
hteo bi da ih sacuvam u memori telefona?

Imeni se desava isto doduse neznam sta podrazumevas tel. se blokira meni jednostavno nece da prima nove poruke dok neobrisem neku staru, misli da je limit 60 poruka sto je debilno sobzirom na memoriju telefona od 42mb, a pritom sam menjao i firmware i stavio najnoviji i opet isto

Pozdrav

Zasto ga jednostavno ne povezes sa racunarom i tamo ne bekapujes
poruke i sve ostalo sto zelis? :trust:

kako?

Kako to mislis kako?
Pa valjda si dobio PC Suite uz telefon?
Ako nisi skini nesto sa neta Float's mobile agent ili nesto slicno...

Ja sam na K500i preko infra red-a backup-ovao sve sto se nalazi na telefonu, sve poruke, slike, teme... Preko programa Cell Phone Manager tezak je ~7Mb

PC Suite teshko da je dobio poshto on dolazi u Nokiu a ne SE :)
Lepo su ti rekli ostali, skini fma (float's mobile agent) i bekapuj sve na komp. Naravno trebace ti irda ili bt dongle na kompjuteru...

Uz k700 obavezno ide i pc suite jedino ako ga je neko zeznuo pa nije dobio ali ide uz k700 sigurno

Ne znam da li mislimo na istu stvar tj. program, ali programski paket sa kojim se nokijini telefoni povezuju sa kompjuterom se zove PC Suite i on sigurno ne dolazi uz k700. Ali imam neki osecaj da ti mislish na neshto drugo? :)

Mislimo na isto i ide! 100%

Prilozi

• K700i.jpg
    K700i.jpg
    69.4 KB · Pregleda: 137
hvala.

dobio sam taj dis ali ga nisam nikad koristio

Pa jel sam ja rekao da ide ili sta?
Instaliraj redom i samo ce ti se kazati imas dosta opcija pa biraj, mene je jedino nerviralo sto nisam mogao da skinem ikonicu "My phones" sa deska nikako...

Za sve one koje buni broj poruka u SE K700:
Telefon ima 100 "mesta" za poruke (ovde spadaju i inbox i sent items i drafts i outbox itd...) i to je kraj - dakle memorija od 42MB se za ovo jednostavno ne moze iskoristiti! Svaka "jednostruka" poruka u inboxu zauzima jedno mesto, svaka poruka sa vise od 160 karaktera dva, tri mesta ili koliko vec... Svaka poruka u "sent items" za koju je "stigao" delivery report ("chekirana") zauzima bar dva mesta (poruka + delivery report koji je kod K700 "spojen" sa samom porukom), a npr. "dupla" poruka zauzima tri mesta itd... Iz ovog razloga vam se desava ako npr. imate oko 30 poruka u inboxu i oko 30 poruka u "sent items" (sto je zapravo 30 por. + 30 del. reporta = 60 "mesta"), da telefon prijavljuje da je memorija skoro puna, odnosno da je zauzeto 95% iste...

Daki77 je napisao(la):
Za sve one koje buni broj poruka u SE K700:
Telefon ima 100 "mesta" za poruke (ovde spadaju i inbox i sent items i drafts i outbox itd...) i to je kraj - dakle memorija od 42MB se za ovo jednostavno ne moze iskoristiti! Svaka "jednostruka" poruka u inboxu zauzima jedno mesto, svaka poruka sa vise od 160 karaktera dva, tri mesta ili koliko vec... Svaka poruka u "sent items" za koju je "stigao" delivery report ("chekirana") zauzima bar dva mesta (poruka + delivery report koji je kod K700 "spojen" sa samom porukom), a npr. "dupla" poruka zauzima tri mesta itd... Iz ovog razloga vam se desava ako npr. imate oko 30 poruka u inboxu i oko 30 poruka u "sent items" (sto je zapravo 30 por. + 30 del. reporta = 60 "mesta"), da telefon prijavljuje da je memorija skoro puna, odnosno da je zauzeto 95% iste...

Ovo nisam znao, mada sad djeluje logicno :S:
Hvala za info

kako da poruke prebacim u outbox.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno