Šta je novo?

Just Cause 2

Uf, bas mnogo nepregledno. Evo ovako, samo dodeli ove vrednosti tasterima. Trebalo bi da radi.
Left Analog X=1
Left Analog Y=-2
Right Analog X=4
Right Analog Y=-5

Brzo i efikasno!Svaka cast druze,radi za medalju!:banana:.Hvala jos jednom!:wave:

Problem sa igrom je sto je previse otvorena,tj skroz otvorena...barem da su limitirali pokretljivost na ostrvu po zonama,zavrsis oderjeni % misija/sta god i onda ti se otkljuca +1 zona...itd >_>

Zašto je to problem. Ja baš mrzim igre sa zonama/veštačkim barijerama i sličnim detaljima koji kvare ugođaj.

Da, ovde je odlicno uradjeno, ti mozes samo da zoves helikopter i vozis se do misija i njih radis... mada ja volim sam da uzmem helikopter vojni pa se prevezem i usput unistim koju bazu ili ako naidjem na nesto, ne moze igra da mi dosadi...

kontrole su jako dobre, ja bez problema igram sa tastaturom, potpuno je prilagodjeno za mis i tastaturu ne vidim nikakav problem tu.

Bionic Commando je djubre igra, ovo je 5 puta bolje...

Poslednja izmena:
Easter Egg
x7392 y16151
Ovo je izgleda samo jedan od mnogih,igra ih je ocigledno prepuna:)

Kako vam se krece fps kad sve osrafite na max?

Meni je sa masinom iz potpisa, 1920x1080, 4xAA, 16xAF, sve ostalo na max. oko 50-60FPS, ide i na 70-80 ponekad, a retko pada ispod 40.
Kad bih stavio 8xAA, tj. skroz max. onda bi bilo oko 40FPS prosek verovatno, padalo bi na 25-30 minimum zato sam stavio 4xAA i tako mi ekstra radi.

Poslednja izmena:
Koliko vidim pojavio se i Limited Edition DLC pack za igru. Od svih stvari padobran mi je najjači :-devil-:

Just-Cause-2-Pre-Orders-Come-With-Free-DLC.jpg

Meni je sa masinom iz potpisa, 1920x1080, 4xAA, 16xAF, sve ostalo na max. oko 50-60FPS, ide i na 70-80 ponekad, a retko pada ispod 40.
Kad bih stavio 8xAA, tj. skroz max. onda bi bilo oko 40FPS prosek verovatno, padalo bi na 25-30 minimum zato sam stavio 4xAA i tako mi ekstra radi.

Aj mi baci screenshot podesavanja za grafiku iz igre ako ti nije prob. Ja sam sve opanjio do max ali stoji mi zakucano na 30 fps, kada dignem nisan gore na nebo onda skoci na 55-60. Pa rekoh da nisam ja nesto u opcijama pogresno postavio. I koje drivere koristis ? Poz

jel jos neko ima problem da igra zabode posle nekog vremena? znaci ne izbaci ni onaj driver failure vec samo zabode... pocinje opasno da iritira...

Da ne koristis slucajno "ponovo napunjenu" verziju?

koristim prepakovanu :) e sad sta je u njemu ne znam. prekopirao sam i S preko ali ne pomaze. a za graficku nema sanse da puca, jer se uopste ne prikaze ono sto se inace prikaze kad pukne driver :) ako me razumete :) u pitanju je win7 x64... sad cu probato sa smanjenim klokovima, pa javljam...

edit:
da, kao sto sam sumnjao ni smanjeni klokovi ne pomazu... sa 700/800 zapuca se opet posle 10ak minuta... morace pasti nova kupovina :)

Poslednja izmena:
Aj mi baci screenshot podesavanja za grafiku iz igre ako ti nije prob. Ja sam sve opanjio do max ali stoji mi zakucano na 30 fps, kada dignem nisan gore na nebo onda skoci na 55-60. Pa rekoh da nisam ja nesto u opcijama pogresno postavio. I koje drivere koristis ? Poz

Sve na max. sto moze, i iskljuci VSync to AA stavi na 4x...

Treba malo jaca karta da bi se igrala na max sa AA a da ne pada ispod 30FPS....

Meni dosada nije nikad zabola igram oko 10 sati mozda sveukupno... Klokovane karte, masina iz potpisa....

Poslednja izmena:
I meni igra zabode posle nekog vremena...

znaci skontao sam da kad iskljucim AA radi ko podmazano... tako da znate sta vam je ciniti :) majku mu njegovu, garant je nesto do drajvera i dalje koristim 9.8, koji me rade perfektno, ali eto sad ima problema... ipak su malo stariji...

Nije, i ne verujem da hoce, igra je DX10 Only....

Prosto neverovatno koliko je igra retardirana :S

Blago receno...bez ikakvih preterivanja igrao sam puno bolje igre 2004 god na PC-u

Mislim da i ne treba trositi reci i polemisati o losim stranama igre.

Bacenih 4gb download-a

Igrica je fenomenalna :type:

Evo jedan dobar review :D
[youtube]pIKE5J8Uf7o[/youtube]

Presao sam prekjuce igricu, otvorio 58% mape. Juce igrao malo i ostalo mi jos nekih 35% do kraja.
Mnogo je dobra igrica po meni, odavno nisam igrao ovako neku opustenu *******ciju. Grafika je odlicna, gameplay isto, sve je dobro :D Mix gta 4 + base jumping + bionic commando + atmosfera akcionih filmova + sve zivo i mrtvo :D
Likovi su duhoviti, ima dobrih fora. Oni kinezi kad nesto razneses preko radija pricaju engrish :)
Samo 6 strana na forumu je malo za ovakvu igru. Probajte ljudi, dajte igri sansu bar nekih sat-dva. Ne moze da se poredi ni sa jednom drugom igricom, pure fun guaranteed :D

Za korisnike GeForce kartica imam pitanje, koje drajvere koristiti za najbolje performanse u ovoj igri? Ja koristim 197.15 i igra mi ocajno radi, 20fps zakucanih bez obzira da li je high ili low, sto mi je jako cudno, bolje mi crysis radi nego ovo....
Inace kartica je GTX260 600/1200mhz

Jel izaso neki FIx za XP ?

Za korisnike GeForce kartica imam pitanje, koje drajvere koristiti za najbolje performanse u ovoj igri? Ja koristim 197.15 i igra mi ocajno radi, 20fps zakucanih bez obzira da li je high ili low, sto mi je jako cudno, bolje mi crysis radi nego ovo....
Inace kartica je GTX260 600/1200mhz

Nemoguce tako lose da ti radi trebao bi da izvlacis vise sa GTX260...

Fora je da ona opcija za vodu treba da je 'off'. Sad radi normalno na nekih 35-40fps

Poslednja izmena:
Kupio sam igru i danas stavio sedmicu,i nakon normalne instalacije ,na kraju mi izadje obavestenje ERROR Support the software companies if you play this game,BUY IT.Da li neko moze da mi pomogne i da mi kaze u cemu je problem da li u igri ili windowsu,hvala.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno