Šta je novo?

JPG u DVD format.

• Začetnik teme Začetnik teme Ralex2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Caletov prijatelj je doneo cd pun slika, naravno sve su u jpg formatu i ima ih ukupno 4655, a zauzimaju 460 MB. Posto njegov kucni dvd plejer nema podrsku za pregled jpg slika, pitao me je da li ima neka mogucnost konvertovanja jpg slika u dvd kompatibilan format. Dakle, zanima me da li postoji takva mogucnost i sa kojim programom bi to moglo da se uradi? U slucaju da se ovo moze uraditi dovoljno bi bilo samo da se moze gledati kao slide show ili cak birati sledeca slika kad se to hoce, normalno ako ovo sve moze. Bio bih svima zahvalan, a narocito caletov prijatelj.

Nisam nikada lično to radio ali sam video da Ulead-ov DVD Movie Factory ima opciju pravljenja slide show-a uz neko osnovno zadavanje trajanja intervala između slika,izbora pozadinske muzike i sl.
DVD Movie Factory nije besplatan program ali se dobija uz TV karticu Leadtek Winfast.Možda je neko od tvojih prijatelja ima.U krajnjem slučaju javi mi se na PM(mada sam prilično zauzet ovih dana).

Skoro sam nabavio neko programce zvano MemoriesOnTV. Nudi mogucnosti proizvoljnog rasporeda slika za slideshow, uz razne efekte prelaska sa slike na sliku (efekata ima podosta, svaki moze dodatno da se definise) i uz pozadinsku muziku. To je ono sto sam na prvi pogled primetio.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Nazad
Vrh Dno