Šta je novo?

.JPG repair software?

djumex

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2007
Poena
309
poz pre svega.....

dakle moj problem je sledeci....u pokusaju da merge dve particije HD-a izvesnim softverom partition menager(sto je bilo bezuspesno) kao rezultat sam dobio izgubljenu particiju...tj posle restarta win ta particija na kojoj su bili iskljucivo kojekakvi podaci bila je unallocated....ili ti za mene laika win je vise nije video....znam da je tu ali je nama :D ......pozovem ja pomoc i uspem da spasem podatke(getdataback) sa te izgubljene particije i prebacim ih na drugi hd......srecan ja...ali ne zadugo...........naime svi .jpg fajlovi sto sa digitalca sto ovako sa neta su se nakako pokvarili.....izgledaju ok na prvi pogled ali nijedan program za image fajlove nece da ih prikaze....acdsee npr, ih "otvori" ali na ekranu nema nicega.....?!?!?! wtf?
mp3 takodje.....pesme se preklapaju lol.....pustim ja jednu stvar a ono malo krene neka druga pa onda nastavi ova sto sam pustio...........nadjem ja na netu da je to kod spasavanja normalna stvar....ti softveri za spasavanje ih cupaju kako znaju i umeju pa to hoce da se dogodi.........
mene zanima da li postoji neki program koji moze nekako da popravi te jpg fajlove.....za mp3 nije tako bitno....muzika se moze opet nacji ali neke fotografije su priceless :)
aj....pomozite da razbijem tugu u kuci.

Postoji, ali... Ja sam svojevremeno skinuo demo verziju nekog programa, ali nisam bio zadovoljan rezultatima nimalo. Neke fotke sam ja uspeo da popravim editovanjem headera u hex editoru, a on nije uspeo. Moguće da se bolje snalazi kod neke druge vrste oštećenja, nažalost ne sećam se više naziva programa ali ćeš naći na Google sa JPG repair i sl.

hvala covek...pokusacu nesto...........zato sam i okacio temu....naravno da sam guglovao prvo i naravno ima x softvera....htedoh ovde da vidim ima li neko iskustva sa tim, pa da isprica.

Nazad
Vrh Dno