Šta je novo?

joystick za MAME ?

Auh,polako....

Ne znam kako izgleda macmame, ali pokušaj ovako...
Opcije,reset to defaults,čekiraj sve.

Koristio sam wingman force3d jedno vreme(igrao il-2 sturmovik), a u to vreme sam najverovatnije igrao i mame ali tastaturom.
Kad sam vratio topway sistem ga vidi, mame vidi neku palicu, ali ne radi.(pretpostavljam da je logitech ostao upamćen)
Nakon reseta proradilo.

^
na Windowsu radi na keca.

nema sta - kinezi kad su pravili topway zeznuli su i joystick se na mac os x-u prijavi kao da ima 4 joysticka za levo desno: radi, sistem detektuje pokrete na 4tom joysticku ali MAME naravno ocekuje komande na prvom.

---

mislim da ovaj Topway nikada nece proraditi na Mac-u :( :( a zao mi je - sad sam se igrao na Windowsu i stvarno je super!
... ima neki program za Mac OS X za remapiranje joysticka/tastature ali kosta 15$ :(

Maxx i Kovač, imali ste dovoljno vremena da se poigrate.
Kako vam se čini?

ja sam ovaj joystik uzeo pre svega zbog street figtera 4....:)

i kao sto sam rekao,za te pare je odlican.....lepo se prilepi za sto ili na kojoj podlozi vec stoji,pa kada igram neku od omiljenih igara sa mame-a (npr final fight)imam pomalo osecaj kao da igram na onom arkadnom aparatu

a nostalgija samo prsti..:)

Poslednja izmena:
^ vrhunski :).

Zna li neko ima li jos negde kod nas da se nabavi Topway joy?

:)

evo ga kod mene, stigo pre dva dana.

za 1000 din izgleda super! ALI na Mac OS X-u prijavljuje da ima 4 X ose (?!?) a u MAME-u ne znam kako da remapiram na pravu :( tako da mi ne radi levo/desno.

vec neko vreme trazim po netu kako da resim ovaj problem i experimentisem sa default.cfg ali nikako da ga namestim :(

Probaj SDL Mame http://sdlmame.lngn.net/

Trebalo bi da ima gui kao na win za namestanje kontrola, znam da linux verzija SDL Mame ima. Naprimer:
aHUfleW.png

Nazad
Vrh Dno