Šta je novo?

Jotel

Ma igraju se oni odavno, oni tako emituju i Lov i ribolov i Grand od United Grupe preko Total TV risivera, mada to su nebitni kanali pa im nisu pravili problem, a ovo je već veća stvar... Ali su na sve spremni
Oni bre pola kanala divlje emituju sa Total risivera, i Cinestari i Fox Life, Crime...
Ne mora da znači da je na divlje, prosto može u nekim gradovima nemaju način ili ne žele da plate nadprovajdera pa im je to najlakša varijanta koja obezbeđuje signal. Uglavnom je to starija tehnologija, to nisu oni izmislili, koristili su mnogo veći kablovski distributeri širom Srbije na docsis 2.0 i 2.1 tehnologiji (vektor, sbb, Kopernikus) gde nisu imali velike stanice gde bi postavili sat antene za feed-ove sa različitih satelita niti optički privod, kako bi odvojili net i catv dotur.
Drugi način je da kroz optički privodni link naguraju i catv i internet što bi najverovatnije dovelo do kolapsa mreže u večernjim satima i isti bi bio prepoperećen, pa jotel verovatno poseže sa prvim rešenjem koje je u slučaju skidanja sa total-a najjeftinija varijanta, jer se sve završava sa nekoliko total pretplata i sa jednom do dve total antene.
Ovo naravno ne opravdava jotel da u 2023.godini izgradi optičke privode makar između većih gradova koje pokrivaju, no to naravno mnogo košta.

Dok ne vidim zvanicni saopstenje SBB da su sklopili dogovor ja ovima nista ne verujem.Stari su to prevaranti i hokstapleri.

По мени СББ-у је ово пенал, узима градове и рашири мрежу, а дугове ће лако да покрију ако их купе. Можда су и сви ови проблеми са телеком каналима везани за евентуалну продају. Мада, опет кажем знајући власт тешко ће то ићи.

Videcemo vreme ce da pokaze,ali ja mislim da od kupovine Jotela od strane SBB nema nista

U Zaječaru ima SK1 i SK2 na pozicijama arene 1 i 2.

Ako SBB tj Jotel uvede SBB kanale, bice mi zgodnije. Arene cu forsiram preko drugog operatera.

Kakav je ovo tek sad cirkus od kanala 😂
Neispravne Arene su jos tu a oni dodali 3 SBB kanal, i to vrlo verovatno preko EON-a, bas losa slika. I naravno na tim kanalima stoji Epg od Arena.
Ne znam kako je tebi loša slika na ova 3 nova što su dodali Cinemania, Sk1, Sk2. Meni je slika FULL HD odlična perfektna.

Ne znam kako je tebi loša slika na ova 3 nova što su dodali Cinemania, Sk1, Sk2. Meni je slika FULL HD odlična perfektna.
Mozda treba opet da skeniram. Na Sport klubovima je losa, Cinemania je ok

Pa potencijalno ce ubaciti:
Grand
Grand Nostalgija
IDJ TV
IDJ Kids
Vavoom
Brainz
Nova S
N1
Nova MAX
Nova Series
...

Meni će biti super ako ih kupio sbb. Samo se plašim da ne poskupe. Imaju već svu opremu koja radi posao. Da napokon imamo EPG ,😁

Ne verujem da ih je kupio sbb.

Da li neko zna kako da se raskine ugovor sa jotelombez placanja penala,bio sam u petak kod njih u kancelariji,traze mi 11 meseci da isplatim gratis period da bi mi raskinuli ugovor

Gratis koji se placa,super,to jos nisam cuo da postoji takav gratis
Koliko znam, u svim kompanijama gde zelis da raskines ugovor u toku ili nakon gratis perioda, moras to da platis. Jer u suprotnom svi bi koristili gratise i niko ne bi placao uslugu🤣

Nego zna li se koji tacno kanali dolaze umesto Arena? Ja sam njihov korisnik duzi niz godina, generalno usluga im je dosta dobra i sa cenom su najpovoljniji. Jedino me malo nervira sto slabije obavestavaju korisnike i trenutno ne vidim nigde zvanicno obavestenje.

Gratis koji se placa,super,to jos nisam cuo da postoji takav gratis

Jeste gratis ako ispoštuješ ugovor ceo. Pošto raskidaš ugovor, gubiš prava na te mesece i moraš da platiš retroaktivno. To oduvek postoji.
Koliko znam, u svim kompanijama gde zelis da raskines ugovor u toku ili nakon gratis perioda, moras to da platis. Jer u suprotnom svi bi koristili gratise i niko ne bi placao uslugu🤣

Nego zna li se koji tacno kanali dolaze umesto Arena? Ja sam njihov korisnik duzi niz godina, generalno usluga im je dosta dobra i sa cenom su najpovoljniji. Jedino me malo nervira sto slabije obavestavaju korisnike i trenutno ne vidim nigde zvanicno obavestenje.

Navodno sport klubovi, nova i ostali kanali iz sbb ponude. Bilo bi lepo kada bi i Discovery vratili.

Pa eto, ja vam kazem kakvi su oni manipulatori i prevaranti, kace obavestenja kad im se cefne, a datume menjaju samo tako. Meni najverovatnije dolaze u ponedeljak monteri EXE Supernove da me prikljuce na mrezu, jer koliko vidim ovi se jos ne gase, tako da zbogom Jotele nikad vise
Koji kraljevi, ne mogu da verujem :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::LOL:

Jos uvek nema nikakvog obavestenja,rekli su sve ce se znati u Ponedeljak.Mislim da igraju neku igru,cak sam ubedjen da nisu sklopili nikakav dogovor sa SBB vec samo pokusavaju da kupe vreme.

Jos uvek nema nikakvog obavestenja,rekli su sve ce se znati u Ponedeljak.Mislim da igraju neku igru,cak sam ubedjen da nisu sklopili nikakav dogovor sa SBB vec samo pokusavaju da kupe vreme.
Pa rekli su "od ponedeljka ce ubaciti kanale" a to kod njih moze da znaci i krajem nedelje. 😂 Iznenadio bih se da su rano jutros to uradili, ovako sve je moguce.

Jeste gratis ako ispoštuješ ugovor ceo. Pošto raskidaš ugovor, gubiš prava na te mesece i moraš da platiš retroaktivno. To oduvek postoji.

Navodno sport klubovi, nova i ostali kanali iz sbb ponude. Bilo bi lepo kada bi i Discovery vratili.

Pa dobro, to je onda ok. Ja uglavnom pratim americke sportove ( NFL i NBA ) i Ligu Sampiona, a to ove glavne utakmice prenosi i RTS. NFL je na SportKlubu, jedino je s*anje sto nece biti NBA, mada to su Arene prenosile samo par utakmica nedeljno i ta selekcija je bila losa. Discovery😪

Nadam se da ce da nas da istaknu obavestenje.

Ima mnogo vise ukinutih kanala, nisu samo Arene i Superstar kanali. Meni iskreno fale i oni dopunski RTS-ovi (trezor i poletarac npr), vidim da nema ni cartoon networka i jos nekih.. SK je mozda HD ali je kompresija losa, pretpostavljam da nemaju jos uvek zvanicnu dozvolu da ih emituju.
Takodje, ako padnu pod SBB paket, to ce znaciti da ce i dosta radio stanica ubaciti, mozda nekom ne znaci nista, ali za mnoge koji vole da im "svira nesto upozadini" znaci.. Narocito ako imas i malu decu pa imas radio sa decjim pesmicama :)
Meni stavka placanja besplatnih meseci nije problem, problem je da naplacuju i demontazu (ako je tacno sto je neko napisao) U tom slucaju, to je usluga koju ja nisam trazio od njih, demontiracu ruter sam, a materijal koji su koristili je svakako placen pri montazi.

Nazad
Vrh Dno