Šta je novo?

Jotel

Da, da. Sad hteo da se ispravim ali nisam stigao.

Filmsi full paket košts 490 dinara na 24 meseca i 550 dinara na 12 meseca, u slučaju da se zaključi ugovor na 12 ili 24, prvih šest meseci je besplatno.
Takodje ima i cena bez ugovorne obaveze 590 dinara.

Da li je neko primetio da je promenjen username i password pristup routeru na Jotelu? U pitanju je Technicolor EPC3940ADL. Siguran sam da nisam menjao pristupne parametre i treba da je default user blanko, password admin. Tako mi stoji i u browseru kao sačuvana šifra za pristup.

Da li je neko primetio da je promenjen username i password pristup routeru na Jotelu? U pitanju je Technicolor EPC3940ADL. Siguran sam da nisam menjao pristupne parametre i treba da je default user blanko, password admin. Tako mi stoji i u browseru kao sačuvana šifra za pristup.
Meni je sve okej.

Neverovatno, nekih 5 meseca Arena Premium sva tri kanala loša slika u Vranju. Par puta sam prijavio problem ali ništa. Najgora televizija ubedljivo. Problem je što imam ugovor još godinu dana a ovi sliku nikad neće popraviti.

Verovatno ti je slab signal, ili su na nekoj frekvenciji koja ima smetnje od mobilne telefonije? Ovde nema takvih problema... Konkretno ja nemam problema sa slikom ni sa jednim sem sa kanalima na frekvenciji 818Mhz.

Jel rade nekom digitalni kanali?

Meni rade

Meni pola-pola, ovi klasicni (rts, pink, prva), filmski rade, a Arene i jos po neki ne rade. Skeniram par puta i nista se ne desava.
U pravu si i ja sad vidim, pa pala kiša pa oštetila Telekomu kablove pa ne mogu više da isporučuju lepo signal dok ne stane 🤣

Meni neće biti jasno kako ne mogu da ubace EPG. Znači moram da udjem na internet da vidim šta ima tog dana na taj i taj kanal.

Za optiku se ne bunim, brzina ekstra, kanali ekstra ali EPG da nemaš, to već stvarno već ne ide.

Jel ima jos neko prekid i interneta i kablovske?

Bitno da ne stuca internet, da je koliko toliko stabilan i da se ne prekida. I zbog posla, ali izgleda da cemo morati u kancelarije, pa me sad i nije toliki strah za upload... Verujem da imaju nesto i povoljno kad se uzme i mobilna telefonija, ono, da uzmem samo ono sto mi treba i sto koristim. To mi se svidja kod njih, nema uslovljavanja da moram da uzmem fix.telefoniju, a ne treba mi i ne koristim je. I da ne deru sa cenama. Meni su sada oni, Orion i opet ne znam za A1 da li da ih vratim u igru zbog modema koji se moze svuda nositi, ali i Orion je dobar zbog opcije da placam pripejd nacinom i da kad nisam u gradu, ne placam za taj neki meseci, sto je meni odlicno resenje. Samo posle moram videti sta cu sa mobilnom telefonijom (i mobilnim internetom). Mozda ipak Yettel, jer uvek mogu hotspot pustiti ako mi zatreba na lapu nesto, a nije im los bio taj mobilni internet

Jel se još nekome ispomerali neki filmski, sportski i dečiji kanali za po jedno mesto nazad? Onima kojima je uključeno LCN sortiranje, naravno

Jel radi nekome kablovska?

Naleteh na ovu sliku negde na fejsbuku. Ne znam šta da kažem... Inače slika je od kraja septembra btw.
IMG_20221109_111344.jpg

Da, da. Jotel koristi internet od MTS-a kao i kanale.

A i divlja ćerka Jotel ima bolji internet od mts-@. 😁🤣

Najavljeni novi kanali i povećanje brzine neta posle Nove godine :)

Jel neko mozda ima info sta se desava sa Jotelom? Posto ima svedoka da su pojedini jotel automobili postali MTS, a i od skoro nema vise jotel servera na speed testu... sve mi mirise da je MTS to... na APR-u nema promena i nista se za sada ne prica...

Ni ja ne mogu ništa da potvrdim sem da su u skorije vreme dosta kanala krenuli da uzimaju sa Supernova strimova, i eto tih automobila, mada ja sam u zadnje vreme više sretao sa Jotel logoom, možda su ti Telekomovi u drugim gradovima, ali s obzirom da povećavaju brzine i dodaju nove kanale, verovatno ostaje i dalje tako kako jeste... Možda su samo kao Sat Trakt, zaseban operater, ali pod okriljem Telekoma...

Kao sto je bio i Exe pa ga... :D u svakom slucaju ako i tu umesaju tj su umesali prste ne pise se dobro nikom... ostaje jos NetNet...

Jel se zna koje ce brzine biti?

Pa tako ga i ja cenim 😂, i možda eto Arene 9-10, kanali Željka Joksimovića i tako ti slični... A mogli bi da povrate Pinkov filmski paket, jer je Mitrović skoro izjavio da SBBu i MTSu naplaćuje taj paket kanala 1€ po korisniku, a slabi su sa ponudom filmskih kanala...

Zna li neko koji je minimum od opreme koja je potrebna za Jotel optiku? Može li bez rutera?
Trenutno kod bivšeg ExeNeta imam jednu kutijicu Huawei HG8310, koja ima LAN izlaz do mog rutera, i još jednu kutijicu koja pravi signal za koaksijalni kabl do TV-a.

Da li neko zna kakvo je stanje sa jotel optikom na trosarini u Nisu?

Nazad
Vrh Dno