Šta je novo?

Jotel

Ali bukvalno je jedna baba. "Svi operateri zauzeti" a već navikneš na glas i znaš s kim pričaš kad ti se jednom javi.
A i ona sirota, tamo je i jedina šalteruša i operater i tehnička podrška i inkasant.

Ja moram uskoro da se odmajem do njih, danas gledam ugovor, uveli mi uslugu avgusta prošle godine sa 8 meseci gratisa, već bi trebalo da počnu da naplaćuju a od računa ni traga. Ladno će ****** da mi nakucaju dug i da me ni krivu ni dužnu otkače s bandere (ako to pre njih ne uradi eps).

Jel moguce da se ugovor otkaze bez "penala"?
Produzen je pre mesec dana,posekli su im kablove kod mene.

Ponovo radi internet i kablovska, juce nisam imao prepodne a popodne sve normalno funkcionise!!!

Jotel radnici skinuli kutiju sa bandere,kazu ce vrate za 5=6 dana
Sto skidate pa da vracate pitam,prijavili nas iz Telekoma

Jutros zvao " call centar",bice popodne a posle 2h ode i kutija

Pazi "slucajnost" iz Telekonja juce nudili 18m dinar za prelaz na Supernovu

Javila im vidovita Zorka da ce biti sece Jotel kablova
Telekom nema veze sa secom kablova, samo koriste priliku da preuzmu korisnike, a razlog seče kablova jeste što JOTEL nije platio dugovanje EDS i posle reprograma duga i što su koristili veći broj stubova od ugovorenog

Telekom nema veze sa secom kablova, samo koriste priliku da preuzmu korisnike, a razlog seče kablova jeste što JOTEL nije platio dugovanje EDS i posle reprograma duga i što su koristili veći broj stubova od ugovorenog
Ma pazi da nije to u pitanju 😂...

daj covece urazumi se, telekom moze da radi sta oce i da prodaje maglu (dosta ljudi koji su na mtsu ne na supernovi stalno se zale da im je net ****** u mom okruzenju) i nema ko da im zabrani, jotel barem ima superioran net po mom iskustvu desi se 2 puta godisnje da bude neki kvar oko nove godine obicno i mozda neki rendom, sve u svemu ne veruj da je samo dugovanje razlog ako uopste ima neka veca svota sto i ne verujem.

daj covece urazumi se, telekom moze da radi sta oce i da prodaje maglu (dosta ljudi koji su na mtsu ne na supernovi stalno se zale da im je net ****** u mom okruzenju) i nema ko da im zabrani, jotel barem ima superioran net po mom iskustvu desi se 2 puta godisnje da bude neki kvar oko nove godine obicno i mozda neki rendom, sve u svemu ne veruj da je samo dugovanje razlog ako uopste ima neka veca svota sto i ne verujem.
Jotel ima problema već neko vreme, to nije tajna. Malo upućeniji znaju šta i kako ali evo hinta- nadao se da će ga kupiti i da bi to rešilo probleme ali se desio obrt. Tako da sada mora sam rešava to.

A apsolutno se slažem da što se neta tiče, su besprekorni. Uveli su optiku mnogo pre većih igrača. Cene više nego pristojne.

Potpisujem za net, jedan prekid za koji znam u poslednjih godinu dana. Brzina kad god upalim speedtest na maksimumu za paket.
Kablovska im je krš živi. Pitala sam skoro u poslovnici šta misle sa sportskim kanalima, kaže šalter-teta da su bili u pregovorima za neki novi paket ali da je sve stopirano dok ne reše problem s eps-om.
Kod mene po Bubnju ih još ne diraju. Pratimo situaciju pa će vidimo.

Spremajte backup Jotel braco
Krenuli sa secom i u Jagodini

Sve mi je jasno al da se politicki secu kablovi,pa jel ima taj Jotel neki ugovor,placa li nekom nesto ili gazda samo kupuje svalerkama apartmane po Grckoj
Screenshot_20250625-114413_Vivaldi.jpg

Isekli upravo komšiji pored optički kabl... 😆

Mislim da je polako došlo vreme da se rastajemo, kablovi isečeni pre 2 dana a nikakvog odgovora nema. Niš

Srecno ako si pod ugovorom

Meni iseceni kablovi 19.06 i ne daju raskid bez placanja penala

Od Ratela i Trzisne mozes da se slikas

Danas me zvao lik iz Niske trzisne,kao nismo nadlezni,idite na sud,a prijavu im prosledio Ratel koji isto nije nadlezan

Zovem Ratel,kaze mi smo za kvalitet,za totalni prekid Trzisna

Poslednja izmena:
Jedini put je da svi zovemo trzisnu inspekciju Nis

Danas sam zvao i izdrao se na lika nekih 5 minuta dok nije spustio slusalicu

Ako zove nas 10 mozda ce podici guzi... i otici u tu Jotel cvecaru

Ne radi posao lep vec uporan

Bre jel se drogiraju oni, usluga se ne isporučuje i nikom ništa?
Po Bubnju još nisu dirali, mada izgleda da je pitanje vremena, sreća pa sam bogu iza nogu. Samo što sam izašla iz gratisa, uopšte mi ta glavobolja ne treba u životu 😐

Isteklo mi 10 minuta za edit :p

Uglavnom - moša. Ajde da se nadamo da Arena zna nešto što ni Jotel ni mi ne znamo. A znajući čobane iz Jotela, će bude do nove godine :p

Jedino ako je kupljen, a ne bi me iznenadilo

Vrh Dno