Šta je novo?

Josh jedan MP3 CD Player (Waitec Jammin)

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Evo pogledajte adresu http://www.waitec.com/prod/jammin-funky.htm ...Kod nas se moze naci samo jammin model (jes da je osakacen ali shta da se radi) i to po ceni od 250 demona...Neznam koliko je isplativ pa bih zato zamolio nekog ko se malo vishe razime da pogleda pa da kaze mishljanje...inache ja bih ga drzao pretezno u kolima pa neznam da li je 120 sec antishoka dovoljno ???
Recite mi samo da li se isplati ovaj ili je pametnije uzeti "studentov" ???
Tachnije pitanje je koji je po vama bolji ???

hm, ovaj Funky je definitivno lepsi od 'obicnog' Jazz-ovog...
(jes da lepota nista ne odredjuje... al ipak..)

e sad... a od koga bi uzeo ovaj osakaceni?
A taj 'studentov' predpostavljam je JazzPiper?

Ma nije ni studentov Jazz Piper nego neznam ni ja koji...Ali ko zna kakav ve studentov i ko bar pretpostavlja kakav je ovaj neka kaze shta se vishe isplati ili tako neshto...???

120s ti je vise nego dovoljno.....pa i za terensku voznju :)

Ne znam da li je bilo price o ovom modelu ali sam nasao neki DV898 (ma sta to znacilo tj. nema oznaku firme) za 105 €. Ima stvarno mnogo dodatne opreme pa cak i daljinski!?! pa ako neko zna o cemu se radi i da li je isplativo neka se JAVI!

A jel si to nashao ovde kod nas ili negde u inostranstvu ???
Ako imash neku korisnu adresu da se pogleda daj da vidim....

Ma dobar je taj Jammin, pogotovo ono da moze da cita mp3 od 32-320kbps +Vbr (koliko ja znam, taj Jazz-ov je tu nesto ogranicen), a buduci da ja pravim svoje mp3-je kao VBR-ove sa gornjom granicom 320kbps, to bi mi itekako smetalo.
Stavise, gledao sam vise tih modela po netu, i retko je koji imao te karakteristike, pogotovu za te pare (tj. nijedan).
A sto se tice "sakacenja", pa taj daljinski ti bas i ne treba toliko, jedino ne znam da li i Jammin ima mogucnost da ispise ime i izvodjaca pesme.
A gde rece da to ima da se kupi?

Genghis Khan je napisao(la):
Evo pogledajte adresu http://www.waitec.com/prod/jammin-funky.htm ...Kod nas se moze naci samo jammin model (jes da je osakacen ali shta da se radi) i to po ceni od 250 demona...Neznam koliko je isplativ pa bih zato zamolio nekog ko se malo vishe razime da pogleda pa da kaze mishljanje...inache ja bih ga drzao pretezno u kolima pa neznam da li je 120 sec antishoka dovoljno ???
Recite mi samo da li se isplati ovaj ili je pametnije uzeti "studentov" ???
Tachnije pitanje je koji je po vama bolji ???

U principu, 120s je dovoljno, ali je fora sa svim mp3 diskmenima sto u prvih 20-tak sekundi pune baffer uporedo sa sviranjem, te se u tom periodu kloni rupa.

evo i ja bi uzeo nesto (Jazz ne ispisuje imana pesme, ima li stogod da ispisuje?), samo meni ne treba za kola - znaci nije mi bas do antisoka (on i tako jede baterije...)

Znachi da ga pazarim a...A inache moze se nabaviti kod istih onih koji su ustupili Jazz benchu na test i cena mu je 250 DM...Moracu da ga pazarim ovih dana...

Gde si procitao da uredjaj ima 120 sec bafer? Na stranici koju si linkovao pise da ima 15 sec bafer(verovatno za audio CD), citao sam testove mp3 plejera sa po 30 sec antishocka pa mijedan nije imao 120 sec za mp3.

pozdrav

Evo ja sam ga juche pazario i stvarno je odlichan !!!
Inache u prospektu pishe da ima 480s bufer-a !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inache pri radu se vrti i chim mapuni bafer stane skroz...Meni je stvarno extra...

Nadamo se da ces nas obradovati nekim pozitivnim iskustvima sto se Disman-a tice.

P.S. Koliko para te je izaslo to zadovoljstvo, tj. koliko da spremim?

Marko_S je napisao(la):
Nadamo se da ces nas obradovati nekim pozitivnim iskustvima sto se Disman-a tice.

P.S. Koliko para te je izaslo to zadovoljstvo, tj. koliko da spremim?

120 kontinentalnih jedinica a iskustvo je za sada sasvim pozitivno...A inache javicu utiske posle 13-14 (posle mora) jer cu na putu i tamo bash da ga namuchim :)...

A sta si uzeo ??

A sta si uzeo ?? Waitec-a ili Jazz Reaper ?? I gde si uzeo, hteo bih i ja.:wave;

Uzeo sam waitec-a i uzeo sam ga u Computer Dream-u...Mislim da ovo nije komercijalizacija jer samo saopshtavam gde se moze naci pomenuti proizvod...

pTomic je napisao(la):
A sta si sve dobio u paketu ??

Dobio sam discman (za koji cu va raci utiske posle mora) ,
slushke (bubice) koje me nisu bash odushevile jer zuljaju pomalo ushi a i kvalitet je manje-vishe ali sam uzeo moje sony bubice sa pozlacenom bananom :)D)
Punjach
2 rechargeable baterije
kabl chinch-banana (3.5)
traka za noshenje oko vrata
kutija,uputstvo,garancija...

E, pa, kad se vratis s' mora, pisi utiske, pa da pazarimo i mi :D .
Pozdrav, mozda se vidimo dole (al' se necemo prepoznati :D ). :wave;

Genghis Khan je napisao(la):
Evo ja sam ga juche pazario i stvarno je odlichan !!!
Inache u prospektu pishe da ima 480s bufer-a !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inache pri radu se vrti i chim mapuni bafer stane skroz...Meni je stvarno extra...

Verovatno je taj podatak dat za mp3 pesme sa nekim malim bitrateom 32-64kbs

Ja sam sad pogledao i jedino shto mislim da na onom testu nije Ok je to shto kazu da su slushke OK...Meeni su bash one shit ???

Vrh Dno