Šta je novo?

Jos powered by ATI problema

• Začetnik teme ShOcKwAvEr
  • Datum pokretanja
S

ShOcKwAvEr

Guest
Ovo je bas 3p... Kartica Ati Radeon 7500, original (ako je to u Srbiji uopste moguce)... Savrseno sam zadovoljan kako radi, to jest, ne pravi nikakve probleme sa bojama, hydravision super, TV out takodje...
Ali imam druge muke. Naime posle malo duzeg rada (sat - sati i po) kada se sve dobro zagreje i ja uradim shutdown, pri ponovnom pokusaju startovanja racunara, zacuje se jedan dugacki biiiiip i dva kratka bipbip (nije pivo ;) ) i kartica kao da je crkla. To sam i pomislio u prvom trenutku pa sam se sasekao.
Dok sam se telefonom zalio na kupljeni proizvod, usput sam drndao i palio kompjuter i iz nekog desetog puta komp se savrseno normalno upali!?!
Sada se slicni simptomi desavaju, bas sam testirao... I posle 15ak minuta rada ako uradim shutdown i onda ponovo upalim... svaki treci ili cetvrti put kompjuter se normalno startuje, inace stalno pusta one bipove i ekran ostaje crn...
Inace tu su jos Epox 8KHAL, XP1700, 256 DDRa... Mislio sam da je u pitanju i napajanje ili AGP slot, medjutim sa GF 400 MXom sve savrseno radi i ne javljaju se ovi 3povi. Ako je ovo do ATIja kako to da cas radi a cas ne radi?
U svakom slucaju cu izgleda morati da je menjam...

ohladi karticu i komp sto vise...

Kuciste i ovako stoji otvoreno... Imam dodatni ventilator na kucistu a kartica ima svoj kuler i hladnjak...

Mene najvise cudi sto kada to krene da se desava, kartica na svaki 3 - 4ti pokusaj upali. Nek crkne ili nek radi kako treba... sta me zeza!!! ;) FX

Nazad
Vrh Dno