Šta je novo?

Jos jedno pitanje u vezi Motorole Mpx 200???

DreamS

Čuven
Učlanjen(a)
16.06.2003
Poena
609
MPX 200 i IRDA,IC

Kako iskljuciti IRDA,IC na ovom telefonu u pitanju je win 2002?

Ovako ti je na wm2003, možda ti pomogne: Start -> Settings -> Beam -> isključi Receive opciju.

Na Smartphone 2002, IRDA/IC je po defaultu stalno iskljucena, a ukljucujes je po potrebi (odes u Programs -> Accessories -> Infrared Receive).

Na Smartphone 2003 je obrnuto (IRDA/IC je po defaultu ukljucena, a iskljucujes je po potrebi)...

kod mene je bilo obrnuto: kod 2002 uključeno, kod 2003 isključeno

Mene zanima kako je stalno ukljucen na win2002?

decepticon, našao u opcijama gde se gasi, pisalo nešto IR
a mene zanima kako je nekome podrazumevano (tako se rpevodi default?) uključena IC veza na 2003jci?

sikili, lepo je uključen

Mali offtopic, da ne otvaram novu temu: ovaj telefon nema bluetooth ili ima? Na Mobilnom svetu pise da nema, ali su im greske u opisima ceste, pa da proverim...

RazbojNick je napisao(la):
Mali offtopic, da ne otvaram novu temu: ovaj telefon nema bluetooth ili ima? Na Mobilnom svetu pise da nema, ali su im greske u opisima ceste, pa da proverim...

Nema ,)

momsab je napisao(la):
decepticon, našao u opcijama gde se gasi, pisalo nešto IR
a mene zanima kako je nekome podrazumevano (tako se rpevodi default?) uključena IC veza na 2003jci?

sikili, lepo je uključen

A gde si ti to iskljucio????????
Gde se nalazi ta opcija u 2002ci?????

našao u Settings. ako se dobro sećam... pisalo nešto IR, IRDA, šta li već
mada, to je bilo krajem jula... 203jka je na mom mobu već 2 meseca tak oda sam zaboravio izgled 2002jke (o podešavanjima da ne pričam)

RazbojNick je napisao(la):
ovaj telefon nema bluetooth ili ima?

Ih, ih, kamo lepe sreće! Generalno jedina stvar koja mu fali - možda i namerno, pošto ne bih razmišljao o promeni telefona još jako jako dugo, da je situacija takva... Nije cilj nijedne firme da joj se zabodeš na jednom proizvodu pola života... ;)

Kako sacuvati imenik tj. contacts (sa svim brojevima) posto bih zeleo da instaliram 2003-ku?

Najlakše je da ga sinhronizuješ sa MS Outlook-om, to je toliko lako da ne bih trošio forum za objašnjavanje. Značajna stvar je što možeš da edituješ phonebook direktno na računaru, kao i kalendar i tasks.

Još značajnije je što ćeš te podatke posle sa lakoćom prebaciti na bilo koji drugi ozbiljan telefon, kada dođe vreme da se menja MPx200.

sihronizacija radi sa M$ Outlook, ne radi sa M$ Outlook Express

Pa i bilo bi malo besmisleno da radi sa Outlook Express koji je mail/news klijent pre svega. MS Outlook je nešto sasvim drugo.

;)

Dreams - prestani da dizes tredove o mpx200 svaka tri dana. Spojio sam ti dva treda a vidim li neki naredni ici ce u korpu.

Marti Misterija je napisao(la):
Dreams - prestani da dizes tredove o mpx200 svaka tri dana. Spojio sam ti dva treda a vidim li neki naredni ici ce u korpu.

Koliko je meni poznato ovaj sajt bi trebao da pomogne ljudima da rese svoje probleme. Trenutno je aktuelno da se govori o MOTOROLI Mpx 200 i stvarno ne znam zasto to tebi smeta.

smeta što su informacije razbacane kada se svaki čas otvara tema u vezi nekog problema

a pitanje u vezi kontakata si mogao da pitas u drugoj temi, ili još bolje, mogao si jednostavno da pogledaš SVE teme o MPx200, kao šo sam ja uradio pre nego što sam pitao nešto (mada, ja uglavnom odgovaram ovde, ne pitam :) )

što se Outlooka i Outlook Express tiče.. gde može da se nađe samo Outlook (ne mislim da uzmem instalaciju Office-a pa da instaliram odatle)?

@DreamS - zamisli da svako za svaki problem digne novi tred? Na sta bi Forum onda licio? Sve sto imas da pitas o svom MPX200 pitaj u ovom tredu i kraj price.

DreamS je napisao(la):
Kako sacuvati imenik tj. contacts (sa svim brojevima) posto bih zeleo da instaliram 2003-ku?

Jedno od resenja je Smartphone Studio ... [ Download ]

Dobra strana: podaci se edituju preko kompa; freeware
Losa strana: ne podrzava sva polja iz adresara
Probaj pa proceni.

EDIT:
Pri pravljenju bekapa, obavezno treba odabrati eksportovanje sa .SPD ekstenzijom. Postoji eksportovanje i u TXT ali, iz nekog razloga, isti taj fajl program ne prepoznaje pri pokusaju importovanja. Silly.

Poslednja izmena:
Pregledao sam sve opcije unutar Settingsa, nigde ne postoji opcija da se iskljuci IRDA na win2002...

ili ti imaš ili sam ja imao čudnu verziju 2002-jke, ali ja sam sigurno isključio IRDA na 2002jci... ponaljam,davno je to bilo

e ovako treba mi program za gledanje flash animacija i za gledanje powerpoint slide show-ova za mpx 200 WM2002

ClearVue Office Smartphone

probaj sa njim, mislim da ima viewer i za pps.

Jeste li uspeli da instalirate taj paket programa? Ja probao dva puta i morao sam posle da radim master reset. Kaze da program nije namenjen mom uredjaju...

jes' da smaram ali mi sadatreba crack ili serial za ovaj program posto je trial verzija!!! ako ne moze ovde da se objavi onda nea mi neko posalje na [email protected]

RazbojNick, meni oldično radi!
treba da imaš slobodnog prostora na telefonu,jerbo se arhiva otpakuje na telefon a instalira tamo gde kažeš

Vrh Dno