Šta je novo?

Jos jedan savet za AMD

JAVICUSE

Slavan
Učlanjen(a)
20.06.2005
Poena
301
Hocu da kupim sledecu konfiguraciju:

PROCESOR: AMD Athlon 64 3000+ BOX S939 Venice
PLOCA: ASUS A8N-SLI/DL S-939 nForce4 SLI A64/64FX
MEMORIJA: 2 x Kingston - VR 512MB DDR PC400 CL3.3
HDD: Western Digital Caviar 200GB WD2000JD SERIAL ATA 7200rpm 8MB
FDD 3.5'' 1.44MB, SONY
DVD: PLEXTOR DRW 16x(8x) DVD+/-R(RW)DL
GRAFICKA: LEADTEK GeForce 6600GT PCI-E
ZVUCNA: Creative Labs Sound Blaster Audigy
ASUS ATX Mid Tower TA21A/BSB 360W

Monitor ne treba :)

Ne bakcem se oko overklokovanja, samo hocu da konfiguracija bude stabilna.
Sta da menjam?

Hvala!

Koji DVD da uzmem? Nesto sam cuo da je LiteOn OK?

Kinmax Hardcore. OK?

Racunar ce da sluzi prvenstveno za rad sa bazama podataka i vecim Excel fajlovima (100Mb), ali i za povremeno igranje. Sad kad sam pogledao i cene ovih komponenti, mozda bih mogao da se uglavim jos i za 1gb rama.

Poslednja izmena:
sad je memorija ok, a DVD, imam Gigabyte (to je lite on samo sa Gigabyte natpisom) i zadovoljan sam, ne pravi probleme, 99% CD-ova cita, a DVD nisam imao ni jedan koji nije hteo da procita. Filmovi idu glatko i ne muci se sa izgrebanim. Lagano radi. Preporuka. LG prodajemo u firmi, mada nisam bas nesto zadovoljan kako rade, dugo prepoznaje disk, pa zna i da zastuca, mada za te pare, nije lose.

Ok.

A je li neko imao iskustva sa navedenom plocom? Nisam bas siguran da cu u dogledno vreme koristiti SLI pa se dvoumim da li da uzmem neku "obicnu" nf4 plocu?

Ako mislis da ti nece trebati, onda nemoj da bacas pare, a ako nisi siguran, bolje da sad malo vise das za plocu, nego da kasnije kupujes novu.

Ja ne bih bas uzeo tu plocu, citao sam da je dosta problematicna. Mozda da vidis MSI ili Gigabyte. Ja sam uzeo ovu Gigabyte iz potpisa i veoma sam zadovoljan, izuzetno stabilna ploca.

Nazad
Vrh Dno