Šta je novo?

Jos jedan problem sa Utorrentom

free4all

Slavan
Učlanjen(a)
12.10.2007
Poena
301
Pozdrav svima.
Stvarno ne bih voleo da budem dosadan i da ovde ponavljam po ko zna koji put isti(ili slican problem),ali ja stvarno nisam uspeo da nadjem adekvatno resenje za moj problem pa zato i otvaram novu temu.
Dakle,problem je u utorrentu.Imam ga ni sam ne znam vec koliko dugo i sve je super radilo.Sve do pre nekih desetak dana.A kako sam se poprilicno "navukao" na ovaj vid skidanja filmova,muzike i programa sada mi je itekako stalo da to ponovo radi kako treba.
Dakle prilikom pokusaja da downloadujem nesto posle nekih par sekundi dobijem obavestenje da mi je pristup odbijen i tako ne mogu da skidam nista,bez obzira koji je tracker u pitanju.Pokusao sam i sa reinstalacijom i sa razlicitim verzijama ovog torrent clienta i opet je isto.Pokusao sam i sa iskljucivanjem Windows firewall-a i opet isto..Azureus radi sasvim normalno ali mi se on nikad nije svidjao zato sto zauzima i previse resursa(a ja koristim Vistu koja je sama po sebi azdaja).POkusao sam i sa BitTorrent-om i opet isto.
Od vaznijih stvari koje bih trebao da navedem je da koristim i Siemens gigaset se 551,OS je Vista Home Premium,a AV je Kaspersky 7.
Da li neko moze da mi pomogne?

Evo ovako to izgleda.

Prilozi

• ScreenShot001.webp
    ScreenShot001.webp
    92.9 KB · Pregleda: 68
a ovo su stelovanja

Prilozi

• ScreenShot002.webp
    ScreenShot002.webp
    110.2 KB · Pregleda: 71
  • ScreenShot003.webp