Šta je novo?

Jos 7 dana...

Niko se nije javio da ce ih snimati...:(

Nego jel vam se svidja? Ja sam ovu epizodu gledao 10-ak puta, i sad sam vrisco sam od smeha... :D

Covece ne znam kako mozete da gledate tako glupu seriju!!???Pogledao sam jednu epizodu na OBN bas da vidim sta je to o cemu se tako prica i serija je cisti shit

ICE je napisao(la):
Covece ne znam kako mozete da gledate tako glupu seriju!!???Pogledao sam jednu epizodu na OBN bas da vidim sta je to o cemu se tako prica i serija je cisti shit

i ne moze da ti se dopadne dok malo ne pohvatas sve likove i njihove karaktere... ja sam poceo da se smejem tek posle 6. epizode :D

ICE je napisao(la):

Pa bre o ukusima ne vredi raspravljati... Polako sacekaj da jos koja prodje, pa ces videti; evo veceras ima...

Ashley je napisao(la):
Gledao nocas sa zenom, valjali smo se od smeha :)

Hehe ma kazem ja da serija roola, a tek kada dodju i druge epizode - ma idi...
Nego Ashley ako ti trebaju epizode na cd-u samo vichi...

Ma pazite sada ovako, ja imam nesto na DivX-u sa DVD-a. Ali to nije kompletirano. Poznajem čoveka koji ima sve do sada izdato na DVD-u, pa bih mogao opet ispočetka da uradim, pa da vam podelim onima koji to budu želeli...

Pozdrav, Cineman

Koliko serijala ima?
E Cinemane to bi bilo jako fino, reci i ako treba neka kinta da se gurne...

Prosle su dve epizode kako vam se cini prevod ?
Cinemane racunaj na mene ako odradis to sa DVD-a ...

:wave;

nije valjda da ja bezveze snimam ove epizode :D u svakom slucaju, ako bi smo mogli da preuzmemo ove epizode bilo bi odlicno...

Miroslav je napisao(la):
nije valjda da ja bezveze snimam ove epizode :D u svakom slucaju, ako bi smo mogli da preuzmemo ove epizode bilo bi odlicno...

A snima neko ipak , samo tako cheers

Čuću se sa čovekom, koji ima te DVD-ove, pa ću vam reći u kakvom smo svi položaju, itd...

P. Cineman

pa sta bi sa epizodom u cetvrtak juce je bio cetvrtak a epizode nije???
sta sam pogresio? inace ja sam gledao 2 film izdanja - bozic i neki rat protiv kanade - i smorili su malo sa mjuziklima u filmovima, ali epizoda od utorka je bila VRH.... inace south park je 100% ludji od simpsonovih ... ali to ne znaci da je bolji - kako za koga.... trenutno mi je south park favorit!
naravoucenije sta bi sa epizodom od cetvrtka?

Bila je epizoda u cetvrtak , slucajno sam naleteo na nju oko 20:15 nesto su termin pomerili . Zna li neko zasto i koji ce se koristiti ?

Ser_Zile je napisao(la):
Bila je epizoda u cetvrtak , slucajno sam naleteo na nju oko 20:15 nesto su termin pomerili . Zna li neko zasto i koji ce se koristiti ?

Bila je TACNO u 20h30' (posle SEX-a) + "Predsednicke" reklame... A koliko pak te traju niko jos uvek ne zna a izgleda nikad i nece jer se naravno NE zna koliko "Predsednickih" kandidata (a izgleda i predsednika) imamo, ili cemo ih imati...

A bila i repriza u tzv "sitne" sate...

A OVO NE bilo u 20h & 15' jer je to vreme Cetvrtkom rezervisano za SEX-a. (NEMA shale... a bio i PUN mesec,)..
.

Dobro sad ono 20:15 ili 20:30 ipak su mnoge presli .
Kad je ta repriza u sitne sate ?

Cineman je napisao(la):
Čuću se sa čovekom, koji ima te DVD-ove, pa ću vam reći u kakvom smo svi položaju, itd...

P. Cineman

Cinamane aj pogledaj, bas bi fino bilo da ih imamo sve na divX-u. Inace ako to propadne postoji rezervna solucija - o tom potom

Ser_Zile je napisao(la):
Dobro sad ono 20:15 ili 20:30 ipak su mnoge presli .
Kad je ta repriza u sitne sate ?

Repriza pocinje u pola 1.
Inace jucerasnja epizoda je pomerena za sat zbog emisije "Gospodine predsednice", a tako ce biti i sledece nedelje.

Nazad
Vrh Dno