Šta je novo?

Joooj, boli glava

Meni je bila muka i vrtelo mi se u chuturi u HL2, deo gde se kroz kanale vozis gliserom. Problem su Ati bili driveri koji su nepravilno prikazivali vidno polje vozaca. tako je nekakvo objasnjenje bilo. Prelaskom na novije drivere, nije bilo problema. Kazu da to jeste bio problem sa tim driverima, jer sam osim razgovora sa drugim igracima tako nesto procitao i na netu.

Problem su Ati bili driveri koji su nepravilno prikazivali vidno polje vozaca.
E ovo je zanimljivo! Znaci neka teorija zavere je ipak moguca??

...Dr Stankov dolazi u BD kod nas..ne znam dje si ti ...raspitaj se za njega

Isti Dr. Stankov mi je operisao oba oka kada sam imao 9 godina (znaci pre 16 godina), i evo nakon toliko vremena nikakvih problema nemam sa buljacenjem u komp, niti bilo sta drugo....

Ruke se tom coveku pozlatile!

:wave:

Isti Dr. Stankov mi je operisao oba oka kada sam imao 9 godina (znaci pre 16 godina), i evo nakon toliko vremena nikakvih problema nemam sa buljacenjem u komp, niti bilo sta drugo....

Ruke se tom coveku pozlatile!

:wave:

I JA VELIM!!!
svaka cast!kad me prvi put pregledao ja sam bio ono O_O..zabezeknut..na sta sve on obrati paznju predhodna doktorica nije ni pominjala a ne...i od tada nosim istu diop3ju i sve..pogodio mi je sve...imao sam neku muku sa dupliranjem slika i cuda..to mi je sad bas rijetko i to samo kad sam premoren...cika STANKOV hvala :D
(teta bozen style) ahahahah :wave:

Vrh Dno