Šta je novo?

Joint Task Force

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Evo napokon stigoh da instaliram ovo cudo, i odma da istaknem prve dve mane, za instalaciju mu treba dobrih pola sata, kao i 10-15 min za prvo pokretanje. Instalacija tako uspori komp da bude 100% procesorsko zazuece, torrent prestaje da radi, CCproxy ne funkcionise... prava katastrofa, i to posle svakog iskopiranog fajla, znaci ko da su stavili neki Install Shield iz 2055 godine. Posle 10-15 min prvog starta mogu reci da sam se iznenadio, igra sama po sebi mi je postavila poprilicno visoka podesavanja za konfu iz potpisa, 1280X1024, offset shading, 16XAF... no u svakom slucaju na 1024x768 MAX, osim vode i senki, sve ide OK. E sad sto se same igre tice, mogu reci da mi se svidja, vodite nekog lika komandosa (kojem mozete da budzite skilove), zaradjujete cash ispunjavajuci zadatke i trosite isti za dostavu svezeg ljudstva i oklopa. Dobra je i customizacija jedinica, kojima u toku same igre za odredjenu kolicinu zelembaca mozete promeniti oruzije, kako bi se prilagodili situaciji. Fizika je maestralno uradjena, eksplozije, geganje tenkova dok koce... sve to izgleda fantasticno, a najsmesnija mi je bila antena na na hummeru, koja se gega levo desno kako ovaj ide u rikverc skrece... E sad samo da nadjem vremena za igranje, pa da vidim u kojoj ce se to misiji pojaviti srbija.

Poslednja izmena:
probao sam demo... i meni je igra extra... zna da bude vraski teska ali to i jeste izazov :) idealna prilika za one kojima se smuchio ww2... ima cak i direct control kada ste u vozilu (dzipovi, tenkovi, razna vozila etc) cini mi se da je ubacena i podrska za vazdusnu podrsku artiljeriju i slicno...

mislim da se treca kampanja odvija na prostoru balkana u bliskoj buducnosti...

za probati u svakom slucaju

Prokleti NOD32 :cuss: , cim sam iskljucio AMON, tj dodao JTF folder u Exclusions sve je poletelo iz prve.

Poslednja izmena:
meni je demo glatko radio na mojoj makini sa svim na high, osim aa koji je bio tek ukljuchen

Evo i ja igram igru vec dva dana, dosao sam do kampanje u Bosni. Bas me je zanimalo sta li ce sad da izmisle za Bosnu, jer se radnja igre desava u sadasnje vreme. Naime... price ide ovako... Dejtonski sporazum je propao, i vodja vojnih snaga iz Srbije... izvesni (pazi sad!) "Arkan Draganic" :wall: tvrdi da se u bosni obucavaju teroristi Al quaide i samim tim, Srbija stice pravo da izvrsi vojnu intervenciju u Bosni, kao sto su to USA ucinile u Afganistanu i Iraku. Ali... Ameri tvrde da su te tvrdnje o terosristickim kampovima neistinite i salju svoje trupe u Busnu i tu dolazi do sukoba. Pa mislim stvarno... dokle vishe...
Idem tako po mapi... i sve gledam da necu gdegod ugledati i Cecu. :p

bas hvala na spojleru

pa i ta je prica bolja od dosadashnjih... sada idemo da cmekamo teroriste a do sada smo bili osvajachi balkana i veceg dela evrope:p

Vrh Dno