Zasto ne mogu da dobijem +5 na Willpower pri level up-u?
Evo sta radim:
1. Nagruvam neke od major/minor skilova za 9 u zbiru;
2. Odem u grad do trainera i naucim Mysticism i Alteration za po 5 skill levela svaki (jer je governing atribut za oba ta skila Willpower);
3. Izadjem iz grada i povecam jos jedan major/minor akill za 1 level;
4. Dobijem poruku za rest;
5. Odspavam i ne dobijem nikakve dodatne poene da rasporedim na Willpower (mogu samo 1).
Inace, Mysticism i Alteration su mi Misc skills.
U cemu je fora?
Uradi ovo odmah.Nikad nisam imao expansion-e za Morrowind.![]()
Nikad nisam imao expansion-e za Morrowind.![]()
Nikad nisam imao expansion-e za Morrowind.
Igra je prilicno nestabilna. Ni patch nije pomogao pa mi i dalje cesto izlece na desktop il se masina zaglupi pa moram hard reset.
Probao sam i tako kao sto si rekao - major/minor do 10, pa trening misc skillova, pa rest, i opet nista. Bedak!
Videcu ako nadjem te dodatke da ih instaliram. Poz!![]()
A gde da se uclanim u Imperial Cult?
Zasto stravicno? Tribunal i nije bas nesto, tj. orginal po kvalitetu odskace od prvog expansion-a. Blood moon nisam igrao. Kakav je u odnosu na tribunal?Stravično :zgran:
Bilo je. Zadnji je v1.6.1820, osim ako instaliraš GOTY verziju kada je Bloodmoon već na v1.6.1820.Igra je mnoooooogo stabilnija sa tribunalom i njegovim patchom, i meni je go morrowind isto stalno kucao, dok je sa tribunalom radio savrseno, a posle sa bloodmoonom je opet kucao :d, mada se ne secam da li je bilo patceva za bloodmoon.
Druga ekspanzija je bolja od originala, posebno u drugoj polovini.Zasto stravicno? Tribunal i nije bas nesto, tj. orginal po kvalitetu odskace od prvog expansion-a. Blood moon nisam igrao. Kakav je u odnosu na tribunal?
Poz
Imaš u Platou i novom Merkatoru.OK.
Moze jos samo neki info na PM gde da nadjem Tribunal i Bloodmoon pliz?
edit: 3 hard reseta za 10 min. Auuuu....
@Filip:
Bas sam probao da zaglavim lika u vodi iza stuba i pustim ga da pliva i evo za 3-4h sve je ok. Ali kad povecavam block u okolini Suran-a tako sto dovucem par zivuljki i pustim ih da me udaraju - :smash:. Slicne stvari sam radio i na drugim mestima pa je sve bilo u redu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari