Šta je novo?

Još jedna dilema...

NightCrawler

Znamenit
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
1,025
Planiram uskoro da se opraštam od HTC Tattoo koji mi je verno služio dve godine

U poslednja 2 meseca uporedio sam mali milion telefona i na kraju sveo izbor na dva modela.

SE Xperia Arc S ili Galaxy S Plus

Za sada naginjem ka SE zbog bolje kamere,malčice većeg ekrana i dizajna koji mi se više svidja nego samsung za koji mi se čini da ima isti dizajn za sve telefone kao i zbog planiranog update na ICS za SE.

Sa druge strane Samsung ima 8GB bez memo kartice i manju cenu uz paket prenesi i surfuj 500

Dakle šta uzeti od ova dva?

Cini mi se da je bolji SE, ako nista drugo onda jer je noviji, a i potvrdjeno je da ce dobiti ICS.. I takodje mi se cini da moze da mu se otkljuca bootloader...

Koji je atrix? 1 ili 2? Kec u USA je dosta loše prošao. Fabrički rom je dosta loš. Tada je to bio premijum telefon (tegra 2, čitač otska prsta...). Skoro je izašao atrix 2. On je samo sređen atrix 1, ali ga je motorola repozicionirala kao višu srednju klasu.
Ako cena nije mnogo veća u odnosu na ova dva, ja bih uzeo. I ako je dvojka. Za kec bih već morao više da razmislim.

Kao sto rece Tetsuo, ako je dvojka mozes da razmisljas i o njemu..ali (uvek ima ali), vidi koja je cena, onda ti se mozda vise isplati da uzems SGS 2 :)

Znaš kako, ako nisi power user, možda ti te mane neće ni smetati. Ako jesi, procesljaj xda i vidi kakva je situacija sa romovima i kernelima. Ako je dobra, što da ne, ipak je telefon tegra 2 sa qhd rezolucijom i akumulatorom od baterije. :)

---
desire

Nazad
Vrh Dno