Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Interesuje me da li mogu da skinem ovu prednju masku bez bojazni da će mi se raspasti oni držači, pošto su od plastike? Da li neko ima ideju kako da skinem rednju masku da bih stavio kulere napred?
Prednja maska bi trebalo da se drzi samo sa tim plasticnim drzacima (tri s leve i tri s desne strane - ako gledas u kuciste od napred ili od nazad naravno) i eventualno nekim ubodnim srafom. Nemo se brines za plasticne drzace nisu bas toliko slabi a i ti nemoj da budes sivonja. I nemoj naglo da povuces masku napred kad otkacis drzace jer ona i kad je otkacis ima zice i vodove od reset sw, power button, led hdd, power led ... koji je vezuju za kuciste. Elem. Polako i bez zurbe i nervoze nije to bog zna shta.
Skidao sam sa svog kucista bar 20 puta tu prednju masku (bez bojazni da ce neki od drzaca puci) i naravno sve je i dalje u jednom komadu.
A piece of friendly advice: kad vec stavljas te prednje kulere, razmotri i da iza maske (znaci u prostor izmedju maske i lima) ubacis sundjer (sto sam ja stavio) ili neku drugu stvar koja ce zaustavljati ubrzano punjenje kucista prasinom. Takodje obrati paznju na zicice (LED, power i reset) posto se meni u par navrata desilo da kad vratim masku te zicice ostanu da vire preko otvora za floppy (tj. da ga pokrivaju) cime je postalo nemoguce upotrebljavati ga i zahtevalo je ponovno otvaranje 🙁