Šta je novo?

JNC 235W prso...

probeat

Čuven
Učlanjen(a)
28.10.2002
Poena
620
Da li neko zna sta je crklo na JNC 235W napajanju!?
Kad ga prikacim na plocu i nista od HDD,CD-R,CD-RW ili DVD i slicno u upalim ono sljaka normalno......cim zakacim bar hdd (da bi comp imao i neku svhukad radi) JNC stekce i posle 10-tak sekundi se ugasi....tako je bez obzira bio prikljucen jedan uredjaj il vise.....samo kad nema niceha ono radi!!!??
ZNA li neko sta je otislo u ovom krsu??Vredi li popravljati?

Ma kakva popravka....
baci to i ne rizikuj da sa njime spalish celu mashinu....

To ti je kao da pitas zasto je mecka bolja od juga.
Ima hiljadu razloga ali nijedan ne vredi objasnjavati :)

Meni je na isti nacin pre par godna crklo jnc napajanje.Naime prvo ja napon +3.3v poceo polako da opada pa su i ostali krenuli da polako opadaju i na kraju je napajanje pocelo da se gasi povremeno dok nije ispustilo dusu.U mojem slucaju na srecu nista nije crklo jer je davalo manje napone nego sto je bilo potrebno.

Znaci poslusaj ljude i zameni napajanje, jer se ne isplati popravljati ga.Vise bi te izaslo od novog kineskog napajanja.

Poslednja izmena:
Otisao je u zaborav.....danas-sutra idem da uzmem verovatno nekog Cooler Master-a...
HVALA na savetima!!

opa kuler master al je promena :)
mozes i onaj chiftek u asusovoj kozi radi posao lepo.

Verovatno je to JNC napajanje male snage pa ne moze da ti pogoni masinu. Hard disk je kap u prepunoj casi da se slikovito izrazim. Napajanje izdrzi tih deset sekundi preopterecenja i ugasi komp. Ukoliko bi vezao jos potrosaca na njega (jos jedan HDD ili neku optiku), verovatno bi se desilo da napajanje ni ne moze da upali komp.
To napajanje moze da pogoni neke starije masine koje ne zahtevaju veliku snagu, ali je rizik veliki. Mozda je ipak na putu za vecna lovista.
Pozdrav

probeat je napisao(la):
Otisao je u zaborav.....danas-sutra idem da uzmem verovatno nekog Cooler Master-a...
HVALA na savetima!!

Odlican izbor. Imam i 360 i 380 W na 2 masine. 3 godine garancija. Oba rade vec godinu po dana bez ikakvih problema, prvi na APC UPS-u doduse, drugi bez njega. Chieftec ume da bude problematican, malo je izgubio reputaciju u poslednje vreme. Moze i LC power, ali je Cooler master po meni trenutni BEST-BUY.

probeat je napisao(la):
Kad ga prikacim na plocu i nista od HDD,CD-R,CD-RW ili DVD i slicno u upalim ono sljaka normalno......cim zakacim bar hdd (da bi comp imao i neku svhukad radi) JNC stekce i posle 10-tak sekundi se ugasi....tako je bez obzira bio prikljucen jedan uredjaj il vise.....samo kad nema niceha ono radi!!!??

Tesko da ploca+procesor+kuler+memorija+1hdd?!=235W, pa cak i da je u pitanju neki alavi intel!? U svakom slucaju dobro da je zamenjeno...

Nazad
Vrh Dno