Šta je novo?

Jezivost FPS-ova [nova tema]

psihoyu

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.03.2007
Poena
349
Resident Evil 1 sa konzole je bio pravi horor, u par navrata mi umalo nije ispao gamepad iz ruke....

Resident Evil serijal je po meni najbolji za skracivanje zivota! Znaci nikad necu zaboraviti iz RE 2 onog sa jezikom od 2 metra i scene kad vam vrane uskoce kroz prozor. Nazalost prvi deo nisam igrao, kazu da je jos bolji, tj igrao sam malo jednom,al sam se us*o kad su mi oni kerovi skocili na vrata pa sam ugasio PS istog trenutka. Igrao sam i RE 3, presao, isto super horor iskustvo.
RE 4 je drugaciji,al sam se bogami dobro isprepadao! Zvukovi su mi extra,oni sektasi su bolesno strasni!
Farcry.... mislim sta reci? Osim da mi je to ubedljivo najbolja FPS igra ikada! Oni smrdljivi krigeri su me toliko puta odsekli da je to neverovatno! Sad kad vidim FC 2 muka mi je koja je glupost!
AvP 2 je isto extra sa marincem jer se osecam toliko bespomocno, dok sa predatorom je totalno drugaciji filing, opasan si bruka!
Silent Hill verujem da je strasna igra,ali mi je previse glupa i konfuzna prica.
Doom 3 je super zbog toga sto kad marincu pocne cuka da lupa, pocne i meni! 🙂
Undying je opasno strasna igra,al pomalo dosadna, verovatno je zato finansijski neuspesna.
Sada cekam RE 5 nestrpljivo ko zapeta puska! Ziveo Capcom!

Poslednja izmena od urednika:
Hexen mi je bio dosta mracna igra kao i quake kec, posle toga residenti su me dobro poplasili a posle njih potop xD . Salim se ima dobrih horor igara mada psiholoski horor po meni uvek dominira i predstavlja bolje iskustvo nego idi kolji i budi ubiven fazon igara

newcomeri, pre nego sto postujete pogledajte (azurirajte) datume...

Chudi me da niko nije spomenuo onaj Call of Chulthu Dark - Corners of the Earth, ili tako neshto.

Pa, tema je iz 2005-e, kad Call of Cthulhu nije ni izasao😛

Meni je bio jeziv Doom 3 i Sillent Hill 1 i Resident Evil 2. Ostalo je boza. Samo sam se te tri igre iscimao.

Izasho je 24. Oktobra za Box

Meni je bio jeziv Doom 3 i Sillent Hill 1 i Resident Evil 2. Ostalo je boza. Samo sam se te tri igre iscimao.
Doom3 bez premca i par scena u FEAR-u mrzim onu malu klinku koliko me puta zalomila a taman se udubim u "materiju"!😡

Dead Space je jeziv kada mu se pojave one skriptovane stvari.

Bioshock
Da ne nabrajam sad ima dosta jezivih scena

Jedna od najboljih je ono kad uzmesh Shotgun i od jednom ti se ugasi svetlo i dodju neprijatelji.

Blair Witch serial, stara igra.

To onaj kao spin off Nocturne-a?
Off: Chudi me kako Nocturne nije imao nastavak.

Silent Hill serijal, bez konkurencije... Trojka je mi je bila posebno bolesna i jeziva; kad sam je svojevremeno igrao, svetski me je syebala.... :hair:

Po meni bez premca System Shock 2 pa Dead Space, FEAR, Resident Evil 1 (***a nisam igrao Silent Hill pa ne mogu njega da prokomentarišem - jel iz SH-a neka scena u intro-u kada valjda vojnici ulaze u neku kucu, prolaze kroz neki dugačak i uzak hodnik i odjednom iz zidova počnu da izlazle svakakve spodobe...tu je i neka riba u timu valjda 😛)

Secam se u Bioshock-u u delu Fort Frolic kad udjes u neki podrum svuda okolo one papirne lutke/statue dole pod prekriven vodom (crnom) mrak svuda okolo i na kraj hodnika tog nalazi se jedna ona masina "power to the people" gde unapredis oruzje i cim se okrenes odjednom se pojavi bela statua/figura u nekoj pozi za naravno maskom zeca 🙂 i jednostavno znas da ne bi trebala da bude tu jer si malopre prosao tuda i nista nije bilo i onda odjednom te zaskoci 😀.

Silent Hill i Resident Evil nisu FPS-ovi (pogledati naslov^)

Jedan od najjezivijih momenata koji sam doziveo igrajuci FPS-ove je bio u igri Jedi Knight kada pred sam kraj igre mladjani Kyle Katarn u Sith Ruinama naleti na dva Rancora. Po ulasku u prostoriju gde se nalaze Rancori nestane svetla :smoke:.

P.S. U pitanju je igra starog kova (shto bi rekao filipenko idi u plavu sobu da bi nashao zuti kljuc 😀) i Rancor te smaze u dva poteza i uzasno je brz.

Ti si izgleda promashio podforum :trust:

Poslednja izmena:
Ma nek dodaju u naslov i TPS i problem rešen 😉

Problem je sto je tema prezvakana vise puta 😉

Vi BRE niste normalni, mislim sto se palite na takve igre...koje oduzimaju zivot malo po malo...

odoh sad da igram sims...xD

Alooo, a CONDEMNED? Jel moguce da sam samo ja dobijao fleseve od ovog horora?

Pitanje:
da li se traze strec igre ili horor igre?
Ako je strec, onda je to definitivno Doom3. Ako je horor... nisam igrao takvu u skorije vreme, mada mi se cini da je FEAR prava stvar. Nije kao doom gde ti nesto iskace, pa ga vidis, barem mi se tako cini.
osporite me, ako sam u losem.

Od igara koje su izasle poslednjhi godina, defintivno FEAR.

Poslednja izmena:
Call of Chulthu Dark - Corners of the Earth definitivno najbolji horror u zadnje vreme

Butcher hehe

Malo sam razmislio o naslovu i ljudi pishu kojekakve strashne i horror igre ali epitet jezive igre u svakom slucaju nosi Penumbra i donekle ova nova igra, Cryostasis.

FEAR prvi deo one dve expanzije nisu bile toliko zanimljive, posebno zadlja.
Ni Jeriho (valjda se tako zove) nije bio los po meni.

Nazad
Vrh Dno