- Učlanjen(a)
- 30.03.2007
- Poena
- 349
Resident Evil 1 sa konzole je bio pravi horor, u par navrata mi umalo nije ispao gamepad iz ruke....
Resident Evil serijal je po meni najbolji za skracivanje zivota! Znaci nikad necu zaboraviti iz RE 2 onog sa jezikom od 2 metra i scene kad vam vrane uskoce kroz prozor. Nazalost prvi deo nisam igrao, kazu da je jos bolji, tj igrao sam malo jednom,al sam se us*o kad su mi oni kerovi skocili na vrata pa sam ugasio PS istog trenutka. Igrao sam i RE 3, presao, isto super horor iskustvo.
RE 4 je drugaciji,al sam se bogami dobro isprepadao! Zvukovi su mi extra,oni sektasi su bolesno strasni!
Farcry.... mislim sta reci? Osim da mi je to ubedljivo najbolja FPS igra ikada! Oni smrdljivi krigeri su me toliko puta odsekli da je to neverovatno! Sad kad vidim FC 2 muka mi je koja je glupost!
AvP 2 je isto extra sa marincem jer se osecam toliko bespomocno, dok sa predatorom je totalno drugaciji filing, opasan si bruka!
Silent Hill verujem da je strasna igra,ali mi je previse glupa i konfuzna prica.
Doom 3 je super zbog toga sto kad marincu pocne cuka da lupa, pocne i meni! 🙂
Undying je opasno strasna igra,al pomalo dosadna, verovatno je zato finansijski neuspesna.
Sada cekam RE 5 nestrpljivo ko zapeta puska! Ziveo Capcom!
Poslednja izmena od urednika: