Zekaleon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.07.2004
- Poena
- 319
Tek sada igram Far Cry, i to me je nagnalo da otvorim ovaj thread. Igrao sam mnogo igara u zivotu, ali ne secam se kada sam igrao ovako jezivu. Secam se,kod ortaka sam igrao pocetak nivoa kada je prvi put noc u igri, na ostrvu, na otvorenom. U obliznjoj sumi se nalaze 3 mutanta. Posibao sam se sa njima u onom mraku, taman sto sam ubio dvojicu, kako sam se u onom grcu okrenuo ulevo ,treci se pojavio ispred mene niotkuda i iskasapio me. Ortak ,27-ogodisnji doktor medicine, je to gledao ,vristao je od straha praveci pokrete rukama kao da zeli da poleti :d :d :d Trebalo je to da vidite. To su prizori koji vas kasnije teraju da se u autobusu smejete iz cista mira dok vas ljudi gledaju. 
Jos nisam igrao Doom 3, Half Life 2, da ne pricam ove novije, pa me anima kako se ostali poznati FPS-ovi po vama nose sa FC-om po pitanju jezivosti/atmosfere - Doom3, F.E.A.R. i sta znam sta vec ko igra.
Jos nisam igrao Doom 3, Half Life 2, da ne pricam ove novije, pa me anima kako se ostali poznati FPS-ovi po vama nose sa FC-om po pitanju jezivosti/atmosfere - Doom3, F.E.A.R. i sta znam sta vec ko igra.