Koliko je garancija za te ploče? Gledao sam njihov sajt i ako im je ploča kao i sajt, onda treba zaobići tu firmu! Bolje da dam 20 evra više, a da me glava ne boli!
Lično kad kupujem nešto volim sve da uzme u obzir, i pakovanje i softver koji ide i tehničku podršku (sajt proizvodjača sa mogućnošću skidanja biosa u slučaju nekih bagova u njemu) i dužinu garancije, ne volim da dam pare pa da me posle glava boli! U Digitalu su je nahvalili ekstra, ali ja sam se par puta zaleteo na to njihovo hvaljenje, pa sam prošao kao bos po trnju! Posle kad sam ih pitao zašto daju takve informacije, bilo je, znaš mi smo to pisali pre dva meseca, a sada se to promenilo?! Pa kako može nešto da se za dva meseca tako drastično promeni! A i lično mi ta firma Jetway ne uliva poverenje, pa kakva je to firma kad na kutiji stavi NForce 550, a pokloni 570SLI i još za te pare! Ko još danas nešto poklanja za dž?sad' ga pretera
ne gleda se sajt nego proizvod, nagledao sam se lose osmisljenih sajtova takozvanih brand firmi i velikih proizvodjaca
Pa ti je onda zaobidji i dodaj 20-ak evra za nesto isto:wave:Lično kad kupujem nešto volim sve da uzme u obzir, i pakovanje i softver koji ide i tehničku podršku (sajt proizvodjača sa mogućnošću skidanja biosa u slučaju nekih bagova u njemu) i dužinu garancije, ne volim da dam pare pa da me posle glava boli! U Digitalu su je nahvalili ekstra, ali ja sam se par puta zaleteo na to njihovo hvaljenje, pa sam prošao kao bos po trnju! Posle kad sam ih pitao zašto daju takve informacije, bilo je, znaš mi smo to pisali pre dva meseca, a sada se to promenilo?! Pa kako može nešto da se za dva meseca tako drastično promeni! A i lično mi ta firma Jetway ne uliva poverenje, pa kakva je to firma kad na kutiji stavi NForce 550, a pokloni 570SLI i još za te pare! Ko još danas nešto poklanja za dž?
Ja sam ovu Jetway kupio za 5900 dinara, ako ti imas po dilerskim cenama za iste pare nf 570 sli onda ok.
Pozdrav.........
Fale ona dva sata kontrolera kod slotova za memerije, mikroprekidaci i led panel i ova plastika oko mesta za procesor na koju se kaci kuler je zute boje. Ja sam sad dosao od ortaka kome sam sastavio komp sa ovom plocom. Ja je imam 2 nedelje i prezadovoljan sam.Ubedio si me! Imam je po 5800, pazariću je za par dana pa šta bog da!
Samo još nešto slika na sajtu se malo razlikuje od ploče koja je predstvaljena u Digitalu :
http://www.jetway.com.tw/jetway/pic/big2/M25GT4-SOG.jpg
Onog LF nigde nema u oznaci na ploči, a po slici dosta stvari fali sa ploče,2 SATA,mikroprekidači,led panel za signalizaciju?
P.S. Izgleda da su i moje kritike na račun sajta pročitali, pa sad sajt izgleda sasvim drugačije i funkcionalnije nego pre neki dan!![]()
Napamet pricas ima 3 PCI slota:wave:Cak, mislim da nijedna nema vise od 2 PCI slota, a na slici ima 3.
Bios sam odmah stavio 3.3, speedfan 4.32 mi ocitava brzinu cpu kulera, temperature procesora i cipseta, jedino ne ocitava brzinu kulera na nb, ali sada mi to nije ni bitno zato sto sam stavio zalaman zm-nb32k.Ja pazarih ovu ploču, otarasih se one nesretene MSI K9N, namestio sam je i za sada sve radi O.K.! Bios na ploči je 3.1, pa da vidim da li ga je neko updejtovo na 3.3 koji je poslednji na sajtu i jedini u ovoj godini!? I malo čudno da mi ni jedan program (Everest,SpeedFun) ne pokazuje koliki je napon procesora, brzinu ventilatora i temperaturu čipseta, samo pokazuju temperaturu procesora? Sad ću da probam malo i overklok! Pozdrav!
Pa sto bi onda ista dirao, ostavi tako.Ja sam imao speed funa 4.31 i nije mogao da čita, 4.32 čita sve O.K.! Da li da dignem voltažu
procesora na 1,4V, na 1,3 mi radi O.K. na 2,3GHz? Pozdrav!
Na ploci se nalazi NF550 -N2-A1 cipset(skinuo sam kuler) a CPU-Z prijavljuje NF570 sli.
Ne budi agresivan. Ti kupujes onakvu plocu kakvom je napravi proizvodjac ploce. Ako pise da je chipset 550 onda je to taj chipdet. Chipset ne pravi Jetway, ali oni mogu da mehanickim kao i softverskim procedurama odrade promene u radu tog chipseta. Moguce je da su to i uradili, pa se sada ponasa kao 570, tj cpz-u cita ono sto mu se dozvoli da procita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari