Šta je novo?

Jetion GPC002 Xbox dzojped problem?

Monah 0007

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2005
Poena
620
Uzeo sam danas ovaj dzojstik i ne mogu nikako da upalim analognu palicu.Krstic radi,dugmici rade ali kontrola na palicu nece.Kada kliknem sa palicom ona reaguje u PES 2008 settingsima ali kada idem levo desno gore dole nista....Ovo je kontroler kao za Xbox ali uradjen za PC.Instalirao sam drivere koji dolaze uz njega i nista.Na sajtu Jetiona trenutno postoji error prilikom pokusaja da skinem drivere za njega,a za ostale moze...Nista mi nije jasno...Na sredini dzojstika ima jedno dugme na kome pise Jetion i koje nema nikakvog uticaja.Prvo sam mislio da ono sluzi za prebacivanje na analogni mod medjutim nista...Iskustva,predlog.....???????:wave:

Jesi probao da kalibrises taj dzojped u control panelu? Meni je kad sam kupio adapter za usb na PS2 dzojpad zezao, dok nisam kalibrisao.

Ja sam ga danas kupio i mislio sam da ne radi! Ali treba da se malo jače stisne i zadrži ono dugme na sredini kojem je upaljeno svetlo samo na jednoj strani(desnoj), dok ne prebaci na levu! Onda sve radi!

Moja preporuka je M$ xb360 džojstik, sve nove igre ga maksimalno podržavaju a i kvalitet je na visokom nivou. Cijena jeste malo veća (30 eura) al se isplati.

A gde ima da se kupi, i da li moze zicno da se povee sa kompom?

Pa ja i imam žičanu verziju. U principu možeš da kupiš žičani za XB360 i skineš drajvere za M$ sajta ili da potražiš verziju za PC koja se ni u čemu ne razlikuje od prvopomenute sem pakovanja u kom dođu drajveri koji mene nijesu radili sa Win XP SP3 jer zahtijevaju isključivo SP1 ili SP2. Džojstik je apsolutno isti i na njemu piše da je XB360 kontroler. Valjda se pojavila i bežična verzija za PC ali se ona mora razlikovati jer treba da sadrži dodatni radio prijemnik-odašiljač.
Za 30 eura ne postoji bolja kupovina samim tim što je podržan u svim novijim igrama i nijesu ti potrebne nikakve kustomizacije komandi. Izrada je na najvišem nivou.

Poslednja izmena:
Moja preporuka isto ide originalnom žičanom xb360 kontroleru. Samo se skinu drajveri i radi u fulu na kompu. E sad, Jetion joypadovi koštaju oko 600 dindži što je oko 7 eura. Za te pare best buy. Mana im je što svaki treći-četvrti u startu ne radi kako treba. Na svu sreću imaš godinu dana garanciej na njih (ako sačuvaš ambalažu) i ako nema mehaničkih kvarova (da je fizički izgreban, polupan, da se unutra čuje zveckanje delova) možeš ga slobodno odneti na reklamaciju i dobićeš nov (dosad mi zamenili 3, 2 za PC i jedan za sony ps2). Taj model što je klonirani xb360 pad je fantastičan i sve igre koje su konverzija sa xb konzole rade i sa njime isto kao i sa default xb padom.

promenio sam dva ta xbox jetiona i nijedan nije valjao :s
na jednom a-b-x-y gumbovi nisu radili dok ih ne pritisnes svom snagom a na drugom su radili lepo ali su se dugmad za kaziprst i srednji zaglavljivala :) problem resen tako sto sam uzo pare nazad.

Poslednja izmena:
Ma treba ubosti primerak. Oni koji sus u startu dobri rade u fulu dugo, dugo. Ali 20-30% padova je defektno od starta i njih treba odmah zameniti ili uzeti pare nazad. Obavezno, ali obavezno, čuvajte ambalažu (karton) kao dokaz kupovine.

Shkart ***, nije dzabe 600 djunti...I kupujte ga u nekom shopu blizu gajbe da se ne smarate da ga vracate daleko kad ne ubodete dobar primerak kao shto je moj :smoke:
Vecheras je svratio drugar koji mnogo voli da lomi "ulazne uredjaje" i ima ovaj pad...trenutno igra FIFU i juche je ischupao levi analog jer nije bio zadovoljan preciznoshcu...u stvari to mu je samo bio izgovor jer je primio 3 komada od drugara koji je igrao sa istim GPC 002 modelom....divljak :smash:
Posle ga je otvorio i stavio analog od nekog Trust joypada i radi ko nov! :D
Boles' :d

Za 500 i nešto din. palica je ok ja sam do sad na njoj igrao i fudbal basket need for speed i radi super za te pare je extra dok sam uzeo miš jetion i zeznuo se ali tako je to sa Kinezima za male pare kako kad ispadne

Stvarno je extra, isto kao i gigatech unosi potpuno novu dozu realnosti kad igraš fudbal sa njom. Potpuno je nepredvidivo kad hoces da sutiras taster se ponasa po sopstvenoj volji ne možeš dozirati snagu šuta, nego kao u pravom fudbalu kako ti "sedne" lopta, jedan kratiki stisak može prouzrokovati blagi dodir lopte ali i topovski udarac preko gola.

Stvarno je extra, isto kao i gigatech unosi potpuno novu dozu realnosti kad igraš fudbal sa njom. Potpuno je nepredvidivo kad hoces da sutiras taster se ponasa po sopstvenoj volji ne možeš dozirati snagu šuta, nego kao u pravom fudbalu kako ti "sedne" lopta, jedan kratiki stisak može prouzrokovati blagi dodir lopte ali i topovski udarac preko gola.

:d:d:d:d

Vrh brate!

Problem kod Jetion kontrolera je u tome sto ko zna u cemu stizu u nasu zemlju svercuju se ili kako ????. Problem je u pakovanju koje nije hermeticki zatvoreno.Posedujem gpc-002 ,kopija xbox-a, takodje nisam mogao da upalim analogne palice koliko god sam pritiskao dugme. Otvorio sam kontroler kad ima sta da vidim kontakti su unutra skroz masni (kondez
,vlaga) kontakte sam ocistio sa alkoholom,sad sljaka extra.

Slazem se da je bolje kupiti kvalitetan kontroler ali zabava igrati igru u cetvoro za isti kes je isto cool :)

Poslednja izmena:
Problem kod Jetion kontrolera je u tome sto ko zna u cemu stizu u nasu zemlju svercuju se ili kako ????. Problem je u pakovanju koje nije hermeticki zatvoreno.Posedujem gpc-002 ,kopija xbox-a, takodje nisam mogao da upalim analogne palice koliko god sam pritiskao dugme. Otvorio sam kontroler kad ima sta da vidim kontakti su unutra skroz masni (kondez

Slazem se da je bolje kupiti kvalitetan kontroler ali zabava igrati igru u cetvoro za isti kes je isto cool :)

Svercuje se... :smash: Masni kontakti... :smash:
Ne mogu da verujem... još nam reci da si dobio i fiskalni račun...
Pa valjda postoji neka deklaracija na njemu ko ga uvozi i neki servis.

Svercuje se... :smash: Masni kontakti... :smash:
Ne mogu da verujem... još nam reci da si dobio i fiskalni račun...
Pa valjda postoji neka deklaracija na njemu ko ga uvozi i neki servis.

Ako je covek rekao da se svercuje, onda tesko da postoji deklaracija, a kamoli servis.

Ima li ko drajvere za ovaj Jt-gpc002 posto sajt ne radi duze vreme ? :(

Poslednja izmena:
coldej je napisao(la):
Ima li ko drajvere za ovaj Jt-gpc002 posto sajt ne radi duze vreme ?
coldej je napisao(la):

Kakav mazohizam brate, to samo Srbin može! :wall:
Ja da sam uvoznik ja bi vam u kitu prodavao, i terao vas da mi garantujete da će da radi kad ga sastavite :p
Grandže, Grandže, .... :whip:

Neko gore rece: "Taj model što je klonirani xb360 pad je fantastičan i sve igre koje su konverzija sa xb konzole rade i sa njime isto kao i sa default xb padom. "

Da li to znaci da ovaj gamepad ima podrsku za xinput i da u igrama ne treba nista podesavati?

Zdravo, dižem ovu temu iz mrtvih :) jer mi treba drajver za jt-gpc002. U stvari win 7 ga vidi, samo nemam pojma kako da ga namestim da radi ?

Evo i ja da se prikljucim sa problemom. Dobio sam neki aneex gamepad ali win7 ga ne prepoznaje. Instalirao sam i ovaj driver sa cd sto sa dobio uz njega ali i dalje nista. Neka pomoc? Unapred hvala

Probaj ovo

Xpadder tutorial

Vrh Dno