Šta je novo?

JetAudio

• Začetnik teme Začetnik teme julio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
J

julio

Guest
Jel' koristi neko ovaj program. Ne znam da li se to samo meni cini, ali skoro da sam siguran da je zvuk, ne mogu da kazem bas mnogo, ali bolji nego sa winamp-om. Posebno se primecuje kod nekih electro stvari koje imaju dosta efekata i eksperimenata sa zvukom. Koristio sam i foobar ali sa njim nisam uocio ove razlike. Ima li ko slicna iskustva?

Koristim 6.0.6 verziju i to je valjda sesta koju imam ali razliku ne primecujem u odnosu na Winamp.

julio je napisao(la):
Jel' koristi neko ovaj program. Ne znam da li se to samo meni cini, ali skoro da sam siguran da je zvuk, ne mogu da kazem bas mnogo, ali bolji nego sa winamp-om. Posebno se primecuje kod nekih electro stvari koje imaju dosta efekata i eksperimenata sa zvukom. Koristio sam i foobar ali sa njim nisam uocio ove razlike. Ima li ko slicna iskustva?

6.0.6 verziju koristim i prezadovoljan sam.Zvuk ima sigurno bolji nego winamp.
Skoro sve formate moze da otvara.
U stvari po meni je jedan od najboljih playera.

Poz evo ja malo d aaktiviram temu,naime danas sam uzeo tarantulu,i imam problem sto media control dugmici nece da mi upravljaju jetaudiom,a u spisku programa u sw-u ga nema(kao ni mogucnost da se ubaci preko browsea),zna li neko kako da podesim razer sw da prepoznaje JA,pre instalacije swa normalno je radila s JA,ali od kako sam stavio sw nece🙁

Nazad
Vrh Dno