Šta je novo?

Jer bolje povezati kablovski modem preko USB-a ili UTP-a?

@Ralex2 i ostali koji to ne znaju

U upitnoj rečenici se ne piše JER već JE L' što je skraćeno od JE LI. Ovo viđam i slušam svaki dan i stvarno ne znam odakle vam to.
P.S. Nemojte misliti da se pravim pametan,ali ovo me toliko nervira da sam morao da se oglasim.:smackbum: ;) :D :D

@Dule I mene. To je klasican primer nepismenosti.

@Banzaiii Da, siguran sam. Za mreznu karticu ne trebaju drajveri. On je verovatno mislio na cipset drajvere (za plocu). Opet pitam - DA LI SI JE UKLJUCIO U BIOS-U ? Kupi brate novu mreznu, hoces li ja da ti poklonim 200-300 dinara koliko ona kosta (ajde neka je i 500) ?

Kupi brate novu mreznu, hoces li ja da ti poklonim 200-300 dinara koliko ona kosta (ajde neka je i 500) ?
Cemu sad to? Jesam li lijepo pitao koju da kupim a ne oce li mi ko poklonit?:trust:

Mozes da kupis bilo koju karticu, bilo je vec nekih ploca na kojima ne rade mrezne, a nisu uspele ni reklamacije, vec su ljudima davali PCI kartice.

Uzmes neku Realtek, ja imam Realtek RTL8139 integrusu, ali je ima i u PCI varijanti, one su dobre, pristojno odradjuju posao.Mislim da nisu skupe.Inace, za vecinu mreznih nisu potrebni driveri jer ih Windows vec ima, ali sam vidjao i neke za koje su potrebni driveri mada su takve mrezne retke :)

Poslednja izmena:
@Civil
Kada sam te pitao za drajver mislio sam na post #55, gde je to jedan od glavnih razloga za ne korišćenje USB veze.
... Za mreznu ti ne trebaju drajveri sto je samim tim povoljnije jer drajver = mogucnost da nesto ne radi kako treba. ...
To što Win možda već ima drajvere uključene u instalaciju, to ne znači da oni ne trebaju.

@Ralex2 i ostali koji to ne znaju
U upitnoj rečenici se ne piše JER već JE L' što je skraćeno od JE LI. Ovo viđam i slušam svaki dan i stvarno ne znam odakle vam to.
P.S. Nemojte misliti da se pravim pametan,ali ovo me toliko nervira da sam morao da se oglasim.:smackbum: ;) :D :D
Trebalo bi napraviti sticky temu sa ovim stvarima, mada je ni onda niko ne bi čitao. :D

@nikolaf7
Ako ti preko USB-a radi bez problema, uštedi sebi pare, vreme i živce, nemoj ni da je kupuješ.

Nazad
Vrh Dno