Šta je novo?

Jel zeza nekog gmail ovih dana?

Sasha

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
619
Mislim na pop3 pristup.
Konkretno, juce KADA je radio je tako sporo radio,
da je to bilo pa tragicno.
Ili sam mozda jedini kome se to desava.

Da ne pominjem cinjenicu da ne salje/prima
poruke sa rar i zip fajlovima, ok to i nekako
razumem al da o tome ne obavestava
ni primaoca ni posiljaoca
e to je vec pomalo neozbiljno.

Meni radi normalno pop a i web verzija, medjutim u poslednjih 2 nedelje jedan gmail account mi je preplavljen sa spam porukama, znaci preko jedno 250kom., nisam ga nigde ostavljala prilikom registrovanja (forumi, i sl.). Ne znam, jel ima neko jos taj prob sa gmail-om?
Jos sam se ponadala da sam pobegla od spama :D

edit: evo jos 16 novih spam poruka :mad:

Meni isto rqadi ok,
i ja iam problem sa spam porukama, ali sva sreca pa ih sve stavlja u SPAM, a ne u INBOX.

pozz.

Ja sam danas pokušao da namestim da AVG skenira Gmail mailove i SMTP radi OK ali sa POP serverom je nemoguće se povezati iz AVG-a. Vidim po forumima (AVG support i drugi) da je to radilo bez problema i izgleda da je u međuvremenu Gmail nešto promenio u konfiguraciji. Iz TB-a bez problema pristupam POP serveru.

Juce mi nije radio jedno vreme (samo mail)
SAd je sve ok mad mi nesto mnogo sporo ucitava

GuruDexx je napisao(la):
Meni isto rqadi ok,
i ja iam problem sa spam porukama, ali sva sreca pa ih sve stavlja u SPAM, a ne u INBOX.

pozz.

Heh, svi moji zavrshe u Inbox-u ;)

nikada mi se nije dogodilo da zavrsi u inbox-u

meni radi ok, a koristim pop3 pristup. sto se tice spama naidje mi nekoliko maila nedeljno i sve lepo zavrsi u spam folderu.

Irena, i ja sam primetio problem i to na dva GMail naloga. Od toga za jednu adresu znam 100% da je nisam ostavljao nigde na netu. A inače probleme sa GMailom imam u poslednjih mesec dana... ne stalno, ali češće nego ranije.

Tako je ZoNi.... a pošto znam kako ljudi koji u address book-u imaju tu adresu održavaju računare, dobro je da mi nisu stizali zmajevi. :)

ZoNi je napisao(la):
ne morate nigde da ostavljate svoj mail da biste dobijali spam :(

dovoljno je da neko s kim se dopisujes ima na svom kompu tvoj mail i neki od spyware-a --- on to dalje lepo prosledjuje!
Ma ni to... Spameri su odavno počeli da koriste baze manje-više tipičnih username-a, i onda samo dodaju domen i šalju. Ako stigne - stigne.

Primetio sam da ako npr. na Gmailu otvorim mail poput [email protected], na njega ne stiže nikakav spam. Ali ako otvorim mail sa bilo kojim usernameom koji je neka suvisla reč spam ubrzo počne da stiže.

kako vam radi gmail?
Konkretno za slanje slika. Ne mogu da posaljem u jednom mailu vise slika odjednom nego moram da svaku sliku saljem posebnim mailom. Da li se to vama dogadja?

Vrh Dno