Šta je novo?

Jel treba VIA4in1 posle XP?

Milanche

Čuven
Učlanjen(a)
21.05.2002
Poena
619
Jel potrebno posle instalacije XP instalirati VIA 4in1 drijvere ?

Pozeljno je prvo njih instalirati pa onda prateci software. Mislim da zadnja verzija nosi oznaku 1449v.

HAL je napisao(la):
Pozeljno je prvo njih instalirati pa onda prateci software. Mislim da zadnja verzija nosi oznaku 1449v.

Da znam da oni prvo idu, ali mislim da sam negde video da XP+SP1 sadrzi u sebi te drajvere , pa sam zbunjen!

Pa posto je SP1 izasao znatno ranije neko aktuelne verzije Hyperion drajvera onda to nema veze. Inace mislim da sp1 nema sve drajvere koje obuhvata 4in1 (ako uopste ima neki). U svakom slucaju ih treba instalirati - pre ili kasnije. Bolje pre, ali ako krpljenje sa sp1 prodje i bez njih, nece smetati da se i nakon njega instaliraju.
Btw, HAL je verovatno slucajno napravio gresku obelezivsi njihovu poslednju verziju brojem cetrnaest. Koliko je meni poznato, verzija je 4.49 , a kec ispred je greskom upao kao deo imena drajvera.

MaNiAcK je napisao(la):
Uvek je najbolje imati najnoviju verziju zar ne?

Nop. Nove verzije su uvek prilagodjene novim chipsetovima. Tako npr. 4.49 verovatno najbolje radi sa KT600, dok je recimo po mom iskustvu KT333 platformi najbolje pasao 4.43. Mozda neko ima i drugacija iskustva?

Nazad
Vrh Dno