Šta je novo?

Jel to stvarno tako?

chox

Slavan
Učlanjen(a)
27.04.2005
Poena
319
Otvorim ja junski SK na strani 122. vidim sledeće:
Etar.net nudi mogućnost konektovanja na broj 042210020 i to se ovako plaća:
1 sat interneta=internet+tel.impulsi+PDV mi izadje 35,84 dinara po satu stim da sve placam putem tel.racuna znaci ne treba da otvaram svoj nalog i ostale zaje8ancije.U prozor za konekciju upisem username koji ocu isti i password i letim na net.Pa ja bre moj neobee placam 23 dinara po satu+impulsi 15 din. po satu sto znaci da mi jos on izadje skuplje a vise sam se sa njim zaj8avao.Drugo,jel to stvarno tako moze,koja je brzina tog neta i zamolio bih vam da mi napisete cenu u dinarima za jedan sat tel.impulsa.Unapred hvala!

Actually impusi ti ne izadju 15 din po satu vec 10.5 din u skupom saobracaju odnosno pola od toga u slabom..

Da to je upravo tako i nista ne lazu povodom toga. Uvedeno je jos mislim pre
1-2 godine i od tada se internet tako udomacio kod nas srba pa to je strasno.

Nema vise onih perioda kada mi je racun za telefon stizao preko 15-16000 din.

BTW, sad sam na wireless sto je zakon u odnosu na dialup.

Poslednja izmena:
Ja sam upravo ovog meseca isao oko 20 sati na etar.net i racun koji se inace intezivno koristi za razgovor bio oko 3000 dinara + sto sam isao i na eunet dial-up. Tako da sigurno ne lazu (ne bi ni smeli jer bi ih tuzio neko). Medjutim danas nisam uspeo ni jednu stranicu da otvorim sa tim.

chox je napisao(la):
1 sat interneta=internet+tel.impulsi+PDV mi izadje 35,84 dinara po satu

ovo je verovatno u jeftinijoj tarifi, u skupljoj je duplo vise.

dobro je,ja sam mislio da ce mi stici racun preko 5000 dinara.ustvari nisam potrosio ni 1 sat jer stedim.drugo,ko koristi etar.net kao ja:ako imate problema sa brzinom ili neke druge probleme sa internetom etar.net,unesite sledece:
proxy: argus.etar.net i port:3128 i internet ce da leti.ustvari tada se skida etar.netova internet virus zastita pa net ide brze ali sada skoro svi imamo bar jedan vid zastite npr. firewall.poz.

Najpovoljniji net u Zemlji

http://www.blueisp.co.yu

1 sat interneta 9 dinara, uplata sms-om
1 sat telefona 10 dinata u skupom i 5 dinara u jeftinom periodu
zajedno ukupno izadje 19 ili 14 dinara

Ima u Novom Sadu flat dial up za 350 din ali ne znam kakav je kvalitet.

Ma u inostranstvu je dzaba i ne koriste ga. Dial up je dial up - najbolji je los ..

...ali je i najbolji kad se boljeg nema :smoke: lako je vama sa uslovima, ADSL-ovima itd. tako da pricate...a ja mogu i sa svim parama sveta samo da sanjam i dalje....NHF

@mikica451blabla :)

sve je to lepo samo sto nisam ni u Arilju, a nemam ni 064/065 broj...

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
...ali je i najbolji kad se boljeg nema :smoke: lako je vama sa uslovima, ADSL-ovima itd. tako da pricate...a ja mogu i sa svim parama sveta samo da sanjam i dalje....NHF

@mikica451blabla :)

sve je to lepo samo sto nisam ni u Arilju, a nemam ni 064/065 broj...

Nije problem, postoji uplata uplatnicom, a moze neko i od ortaka da ti uplati telefonom a ti njemu uplatis kredit i sl.

...a druga varijanta je da od poznanika sa 063 postpaid pokupis naloge... ;)

pa ako vi kazete da je kada sam na internetu u skupoj tarifi onda cu kod etar.neta placati 1 sat=70 dinara.sto je skupo skupo je brate.

nemam pojma al koliko vidim a gledam u SK na 122 str/jun uopshte ne vidim da pishe ista o tome :)

042 brojevi - nema skupe i jeftine tarife, stalno je ~36 din sa PDV

znaci tako0 je kako je.042 brojevi se tarifiraju (postpaid) 36 din/sat.to je po meni veoma kul,jer racunica je prosta:1)kad sam na etar.netu preko tel.racuna placam i impulse i net 36 dinara.2)kad sam na neobee netu moram da uplatim 10 sati za 230 dinara i jos impulse nekih 100 dinara.znaci da mi je razlika najvise 80 dinara (ako nije tako neka me neko ispravi,ok?) a ja najvise volim kad na net idem kolko ocu i ne moram da razmisljam da li sam uplatio 10 ili 20 sati i kolko mi je jos ostalo,zar ne?drugo,posto znam sebe da ogranicavam necu platiti velik racun za telefon.e sad da li neko zna gde moze da se ide ovako na net,ali da se manje plati? (da ovo ne pitam,ne bi bio u srbiji,a?).unapred hvala!

Nazad
Vrh Dno