Šta je novo?

jel se seca neko cannon fodder-a....?

red alert

Čuven
Učlanjen(a)
26.09.2002
Poena
604
uh...kad se setim....igrao sam ga vise nego bilo koju igru sada....dok sam imao amigu....koju volim vise od bilo kog komp-a sada :)

Kako da se ne sećam, igrao sam ga, ali na 386 i 486 :)...

Jao meni je strasno poznat taj naslov jos iz doba Amige, dajte podsetite me malo. Secam se da sam ga i ja dosta pikao...

E, bila su to sjajna vremena, kada su igre imale dushu, a ne ova nova chuda tehnike koja se izgustiraju jako brzo i interesantna su samo u mreznim varijantama...

za red alert-a: a jesli li ti igrao SWOS od iste firme, tj. game izdavacha?

eh....sensible world of soccer...ima li boljeg fudbala? :)
pravo da vam kazem....za mene ce sensible software zauvek
ostati NUMBER 1! ova danasnja 3d ****** su mi tako smesna....ma sve igre danas su smesne....jos malo pa cemo svi igrati MANGA shit sa konzola....hm......japanci...odavno su prsli :)

bravo majstore

red alert je napisao(la):
eh....sensible world of soccer...ima li boljeg fudbala? :)
pravo da vam kazem....za mene ce sensible software zauvek
ostati NUMBER 1! ova danasnja 3d ****** su mi tako smesna....ma sve igre danas su smesne....jos malo pa cemo svi igrati MANGA shit sa konzola....hm......japanci...odavno su prsli :)

E, pa ako stvarno tako mislish, onda obavezno poseti www.swos.co.yu i registruj se!

poz':wave;

He..Baš sada skinuh Shadow of the Beast III za Amigu, a sinoć sam se naigrao Deluxe Galage (na pravoj A500 ne na UAE-u) ;)

Ufff pobudiste mi nostalgiju:( Stvarno sve igre koje su navedene bile su više nego odlične ako ih poredimo sa sadašnjim. Kao što neko reče imale su dušu(D)

Vrh Dno