byMaX je napisao(la):Kod mene hoce da udje u windows i na 2.8, ali sam ubio "paint", pa mi pukne dok se dize Photoshop i ne mogu da snimim... To cemo kad jednom dodju Dell ili Mancha kod mene da se igramo. Ghost je tu, ako se nesto zayebe 🙂
delimir je napisao(la):Max, ne ubijaj servise i ta stvarcice iz Windows-a...Paint je tezak par mega!
Kod mene je instalirano sve i svasta. WMWare ima podignuta tri operativna sistema (Linux, WinME i Win2K) sa virtuelnim mreznim svithcem 🙂, WinUAE i AmigaOS 3.9, gomila sitnih progama, gomila krupnih programa i masina leti! Kada pobijem servise (npr. po upustvu onog kosijanera Black Viper-a) nista ne postignem, osim sto se desi ponekad delay kod boota i sl. Brzina se postize upgradeom, a ne gasenjem servise :d
Jedino pozitivno na brzinu je uticalo gasenje File Protectiona, ali je u SP2 to toliko zakomplikovano za ubiti da me mrzelo da se cimam...
Pokazacu ti ja jednu cakicu za takvo "na guzove" uslikavanje, ako si raspolozen... 😉byMaX je napisao(la):Kod mene hoce da udje u windows i na 2.8, ali sam ubio "paint", pa mi pukne dok se dize Photoshop i ne mogu da snimim... To cemo kad jednom dodju Dell ili Mancha kod mene da se igramo. Ghost je tu, ako se nesto zayebe 🙂
[Mancha] je napisao(la):Kao sto sam obecao, istestirao sam masinu malo temeljnije.
MSI K8N Neo2 Platinum, Winchester 3000+ i 2x512 Kingmax HardCore DDR500
Evo prvo malo FSB-a:
Inace, Volcano 7+ ne bi trebalo da je problem namontirati na A64, sa coolermasterovim podnozijem za Hyper6 ili Vortex Dream, posto su oni P4 kompatibilni.[Mancha] je napisao(la):Namontirao sam danas svoj stari modifikovani Volcano 7+ ( http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=55124 ) i radi fenomenalno na winchesteru.
Evo SuperPi rezultata sa 2.64GHz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari