Šta je novo?

Jel se i dalje igramo? ;)

WOW. Svaka cast!

PS: Uf sto je los ovaj Kingmax :smoke:

Poslednja izmena:
Koliko vidim asinhrono si postigao oko 5% bolji rezultat. Memorija je u oba slucaja radila na oko 280Mhz.

Da i kod mene asihrono procesor ide vise nego sinhrono. Asinhrono udje u Windows i na 2.6 GHz, a sinhorono 2550 MHz...

Odlicni rezultati 😉 Jos se jednom pokazalo ono sto su ljudi na stranim forumima vec zakljucili,i to da je MSI K8N Neo2 Platinum trenutno najbolji izbor kada je s939 u pitanju,barem do izlaska AN8,od koje se ocekuje dosta.

Kod mene hoce da udje u windows i na 2.8, ali sam ubio "paint", pa mi pukne dok se dize Photoshop i ne mogu da snimim... To cemo kad jednom dodju Dell ili Mancha kod mene da se igramo. Ghost je tu, ako se nesto zayebe 🙂

E bas su vam lepe te igracke, gde ste ih kupili? 😀

byMaX je napisao(la):
Kod mene hoce da udje u windows i na 2.8, ali sam ubio "paint", pa mi pukne dok se dize Photoshop i ne mogu da snimim... To cemo kad jednom dodju Dell ili Mancha kod mene da se igramo. Ghost je tu, ako se nesto zayebe 🙂

Max, ne ubijaj servise i ta stvarcice iz Windows-a...Paint je tezak par mega!

Kod mene je instalirano sve i svasta. WMWare ima podignuta tri operativna sistema (Linux, WinME i Win2K) sa virtuelnim mreznim svithcem 🙂, WinUAE i AmigaOS 3.9, gomila sitnih progama, gomila krupnih programa i masina leti! Kada pobijem servise (npr. po upustvu onog kosijanera Black Viper-a) nista ne postignem, osim sto se desi ponekad delay kod boota i sl. Brzina se postize upgradeom, a ne gasenjem servise :d

Jedino pozitivno na brzinu je uticalo gasenje File Protectiona, ali je u SP2 to toliko zakomplikovano za ubiti da me mrzelo da se cimam...

Ajde dajte malo testove u igricama i markovima gde se porede asinhroni i sinhroni mod da malo vidimo ima li razlike...

delimir je napisao(la):
Max, ne ubijaj servise i ta stvarcice iz Windows-a...Paint je tezak par mega!

Kod mene je instalirano sve i svasta. WMWare ima podignuta tri operativna sistema (Linux, WinME i Win2K) sa virtuelnim mreznim svithcem 🙂, WinUAE i AmigaOS 3.9, gomila sitnih progama, gomila krupnih programa i masina leti! Kada pobijem servise (npr. po upustvu onog kosijanera Black Viper-a) nista ne postignem, osim sto se desi ponekad delay kod boota i sl. Brzina se postize upgradeom, a ne gasenjem servise :d

Jedino pozitivno na brzinu je uticalo gasenje File Protectiona, ali je u SP2 to toliko zakomplikovano za ubiti da me mrzelo da se cimam...

Pa uradio sam upgrade, sta hoces. Tu si u pravu sa ubijanjem servisa, neki (ona dva koje instaliraju ATI drajveri, npr.) produze boot, ali ja npr. i dalje ne stignem da vidim ekran windowsa i liniju ucitavanja kako treba (bude na bukvalno pola sekunde, osim ako momenat pre ne ubacim CD, pa ga ucitava) - znaci dize se svega 2 sekunde sve ukupno. Nisam ubio samo paint, nego uz njega i tonu drugih gluposti, sa onim XP Lite-om. Kako mozes nista da ne postignes? Ok, imamo giga memorije, pa u realnom radu nista ne vidis, al da vidis kako ce Photoshop da ceni vise oslobodjene memorije. Uostalom, kod mene kad vidis spisak aktivnih stvari, sve se svodi na 23-25 MB (kada je windows tek podigne), a po defaultu on sa SP2 ima preko 70 MB gluposti koje mi ne trebaju. Znam da to sa giga ram-a nema veze, ali eto, kad si picajzla, onda si to do kraja! :type:

Preci ce Srbi 3Ghz na AMD-u u 2005., vidim ja.

byMaX je napisao(la):
Pokazacu ti ja jednu cakicu za takvo "na guzove" uslikavanje, ako si raspolozen... 😉

Ma nema frke, CAR-boy... Anytime

[Mancha] je napisao(la):
Kao sto sam obecao, istestirao sam masinu malo temeljnije.
MSI K8N Neo2 Platinum, Winchester 3000+ i 2x512 Kingmax HardCore DDR500

Evo prvo malo FSB-a:

Moze neki test tog procesora na toj frekvenciji?
Recimo neki PCMark.

Poslednja izmena:
Los je primerak , ovo je bilo vise za "slikanje" 😉
Inace prolazi prime na 2.4, a radi xvid kompresiju na 2.5.
Probacu sledeci put kad budem maltretirao masinu i nesto testova, samo da malo doteram hladjenje.
Pustao sam i SuperPi na nesto preko 2.6, ali nije bio zainteresovan za saradnju.

Uzeo sam drzac od Titan Syberia koji lepo nalegne izmedju rebara, pa se ushrafi u podnozje. Samo jos da nekako namontiram 120mm fan od syberia-e, posto on sem cpu-a hladi i mosfetove i RAM, a bogami i fx6800 bude hladna skroz

Nazad
Vrh Dno