Šta je novo?

Jel probao neko Logitech G51?

alokiN

Čuven
Učlanjen(a)
14.12.2002
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 7950X & Deep Cool AK620 Zero Black
Matična ploča
ASUS ROG Strix B650E-F GAMING WiFi
RAM
Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30-40-40-96 1.40V 64GB
GPU
Gigabyte RTX 4090 Gaming OC
Storage
Samsung 990 Pro 2TB, Kingston KC3000 1TB
Zvuk
HyperX Cloud II, Sennheiser HD350BT
PSU
Seasonic Vertex GX1000
Kućište
Lian Li LANCOOL 216 Black RGB
Monitor
Samsung Odyssey G9 49", Samsung CHG70 32", LGC1 55"
Miš & tastatura
Logi MX Master 3s & MX Keys
Laptop
Lenovo Legion 5 pro 32GB RAM, RTX 3070 8GB, SSD 1TB
Mobilni telefon
Xaomi Mi11i
Pametni uređaji
Xaomi watch
Pristup internetu
  1. Optički internet
Interesuju me ovi zvucnici pa ako ih neko ima ili ih je slusao, nek podeli iskustva.
Poz:wave:

Ja sam ih pazario danas i mogu reci da sam odusevljen....
Stvarno su dobri za te pare.. Platio sam ih 10900 dindzi i imam garanciju na 2 godine...
Trenutno nemam neku grafiku ali sam pusao filmove i muziku, ukljucivao Gaming i Music matrix i stvarno za te pare pruzaju extra zadovoljstvo...
Gledao sam i slusao kod drugara X540 i losiji su od ovih definitivno. Em se slabije cuju em muzika, na G51, meni deluje cistije...
Ako ih budes pazario neces se pokajati..

Edit:
Ja ih trenutno guram na integrusi sa ploce ali mozda cu pazariti X-Fi Music uskoro pa cemo da vidimo sta ce se onda desavati... Vec sam imao X-Fi ali posto sam dugo odlagao kupovinu zvucnika jer sam se nalozio na Z-5500, u medjuvremenu sam je prodao i nisam imao prilike da je uparim sa nekim 5.1 sistemom... Sada kada sam tu brigu prebrinuo X-Fi Music cu definitivno uzeti cim dodjem do nekog dodatnog kesha..

Poslednja izmena:
Nisam znao da im je toliko pala cena, kad su se pojavili koshtali su 250+ evra i bili su za te pare u najmanju ruku komedija, probijanje bass-a sve preko 70% i slicno ... Inace zvuk je totalno bez srednjih tonova, bass nije neshto preterano izrazen, dok sa visokim tonovima mozesh komshijama mozak da izbijesh, rodjeni su za SVADBE :D , odvrnesh da se dere i milina :p

Moj utisak o istim nije najsjajniji, a kakvi su govori i to shto im je cena za ~2 meseca pala ~duplo, dok npr ovaj Z-5500 koshta isto kao i pre 3godine kad sam ga kupio :)

P.S. Da li ti je bitno da bash budu 5.1 ili dolazi u obzir i 2.1 sistem?

:wave:

Odustao sam odavno od G51.I ja bi z-5500:D, ali bi i neki Full HD LCD TV,) Finansijski sam blizi z-5500 tako da...:d Samo, voleo bi negde da ih cujem pre kupovine.

Ne mozes da poredis G51 i Z-5500 ni cenovno, ni u ludilu, hehe. Da si blizu Nisa rekao bih ti da svratis i cujes ih. Zvucnici su za novac koliko kostaju vise nego dobri sa odlicnim zvukom. Imaju decder za DD, DTS i DPLII, kao i THX sertifikat. To je 5.1 komplet koji ne moze da se poredi sa sistemom koji bi kostao min 3-4x vise novca kao ni sa stereo sistemom (ovo kucak radi predestroznosti jer se uvek nadje neko koji bi rekao kako ima boljih resenja za isti novac, za te pare nema bolji 5.1 sistem).

Meni su G51 prosecni zvucnici... i trenutno mogu da ih uzmem za 11990 din,ali ni u ludilu pored Z-2300.
Z-5500 je ne zahvalno porediti jer on dodje 3x skuplje,ali mislim da je na G51 malo slabiji bas(samo 55w),sto se tice satelita glasni su i oni matrix i game mode stvarno nekad pomazu..

Nazad
Vrh Dno