Šta je novo?

Jel probao neko Juiced?

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
Znam sad cete svi krenuti o tome kako je igrica s*anje i o onom rekordnom unninstall-u koji je zadesio demo ALI da li je iko od vas probao samu igricu?
I ja sam bio razocaran demo-om koji sam probao ali mi se igrica mnogo vise svidja...
Igrica ima mnogo vise slobode nego prvi deo NFS:U (doduse ne mozes slobodno da se vozis po gradu), grafika je u nivou (pa i iznad NFS:U serijala) a i fizika je mnogo realnija (mozda cak i previse :( ). Od modova za igranje postoji:

- sprint ili drag u NFS:U (ni nalik NFS:U - mnogo vise slobode), kola uopste ne moraju biti ravnopravna, ne vozi se po trakama (znate ono odoh levo da ga zaobidjem), mozete se okrenuti na stazi (ako npr. uzmete dodge viper sa preko 1000 konja :D );

- circuit - voznja u krugove k'o sto joj ime kaze - napomenuo bih damage model (ne utice na performanse ali svakako utice na respect koji se gubi unistavanjem tudjih automobila) i takodje moze doci do curenja nitro-a u toku voznje (ako ga nezgodno cuknete)

- point-to-point - kao sprint u NFS:U

Takodje bih napomenuo da u ovoj igrici imate svoj tim od max 3 vozaca (plus vi), koji mozete zaposliti da vozi one trke koje se vama ne voze. Na taj nacin oni sticu skill i samopouzdanje (ili izdrzljivost pod pritiskom valjda).Kada oni voze mozete im zadavati kakvim tempo - da se trude (uz vecu mogucnost da izgube kontrolu ili da samo odrzavaju poziciju ( i ne rizikuju previse).
Inace niste u obavezi da vozite sve trke vec po kalendaru birate one koje vam se najvise svidjaju ( po nagradi ili protoptip delovima koji se dobijaju). Mozete se kladiti na trke (u kojima ne uscestvujete) ili protiv vozaca sa kojima se trkate.
Istakao bih i modovanje kola (nije bas da se sharene o u NFS:U ali postoji veliki izbor delova za friziranje performansi i same performanse zavise od izbora brenda - neverovatno zar ne?). Inace svi modovi za kola (sem prototip delova) dostupni su maltene od samog pocetka - osnovni cim kupite kola, posle svake trke sa tim kolima jos po jedna klasa bolje (kao NFS:U samo mnogo brze). Kola su podeljena u klase po snazi ( 0-199, 200-299, 300-399, 400-499, 500-599, 600-699, 700-799 i 800-1200KS). Inace ne idu sva kola do 1200ks - npr. Fiat Punto 1.8HGT "all tricked out" jedva nagura oko 300KS.
Za razliku od nfs, cilj igrice nije nabaviti najskuplja kola, razbiti sve unaokolo i ostaviti ih u prasini... Potrebno je skupiti respect od razlicitih "klanova", pri cemu svi cene druge stvari - jedni cene dobra kola, drugi drag racing, treci dobar tim, cetvrti pink slip (znate ono - Ajmo u kola?).
Jos bih sem grafike, fizike istakao i mnogo bolji zvuk kod masina (znam da nisam ekspert ali stvarno se najezim kad cujem skyline (690KS) i vipera(1042KS :D ). Toliko od mene...
Ako ste se potrudili i procitali ovaj moj OGROMAN post, dajte malo vise vremena i igrici, a nemojte je osuditi samo na osnovu s*anje demoa.
Toliko od mene, POZ! :guitar:

Oba NFSU daleko bolji...

ne bih da flame-ujem, ali po cemu?
po igrivosti ( i zaraznosti) mozda, ali se po mom misljenju tu spisak zavrsava...

Poslednja izmena:
Igrao sam igru pre neki dan i ne mogu reci da je losa, stavise, svidja mi se. Slazem se sa svime sto si napisao u prvom postu anonymous kg.

anonymous kg je napisao(la):
ne bih da flame-ujem, ali po cemu?
po igrivosti ( i zaraznosti) mozda, ali se po mom misljenju tu spisak zavrsava...

Bolji je po igrivosti, zaraznosti, zvuku, grafici i fizici. I prve dve stavke su dovoljne da igra bude bolja za arkadnu voznju...

spavas li ti ikada? :d

ja jeste da dugo nisam igrao NFS:U i U2 ali mi se cini da ovo lepse izgleda, vozila mi bolje zvuce ( u nfs mi je samo lancer imao nekako specifican zvuk (mozda subjektivan problem :) ) i vozila se mnogo lakse izmigolje kontroli nego u nfs ( i naravno nema ono 250km/h u krivinu)
nfs svakako vise tezi arkadi od ovoga....
nek mi se samo neko javi da mu se desilo da mu se npr. skyline okrene u krivini od prevelikog gasa...
e daaaa... i ima manje stelovanja delova (odnosno samo visina amortizera i menjac)

Poslednja izmena:
Da to je tacno. U nfs mogu sa 300 da udjem u krivinu i da mi nista ne bude, odbijem se od zid i nastavim. A ovde se bas vidi razlika izmedju prednje i zadnje vuce. VOzio sam bubu (prednja vuca) i sa njom mogu relativno brzo ta uletim krivinu i da izadjem bez znacajnog okretanja auta iz nje, a kad sam kupio hondu s2000 (zadnja vuca) uletim sa 100 km u krivinu, i od jednom auto se okrene...

otvorio sam ja bio ovu temu pre neku nedelju, do sada sam se vec zasitio igrice i mogu reci da je odlicna ali ume da kida malo vise zivaca od NFSU.

Grafika mi je svakako bolja, atmosfera je realnija, moze i DANJU da se vozi, kladjenje itd. podrzava PS 3.0 Zvuci su realni skoro skroz (recimo da sam cuo neke od tih automobila kako u stvarnosti zvuce) i izazovnije je za voznju. Tek kad dodjete do Vipera sa svim prototip delovima.....joooj...jako tesko za upravljati.

Jedino je handling automobila (vecine) prilicno diskutabilan. Cisto sumnjam da bi se Evo 4x4 onako okretao pri 80km/h u polu-krivini... Ako neko oce da voza vipera sa prototip delovima, mogu da okacim profil.

PS. Meni je ova igrica definitivno bolja od NFSU serijala, ovo pumpa adrenalin i ne mogu da vozim i duvanim dok sam NFSU mogao da vozim levom nogom....

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
Ako neko oce da voza vipera sa prototip delovima, mogu da okacim profil.
Aj ako ti nije tesko okaci.

imao sam ja save dok mi se slucajno nije uninstalirala igricqa sa jos gomilom drugih....
ne znate kako sam poludeo...
sad mi se i ne igra kad sam je onoliko presao (imao sam preko 2mil $ i 10-ak prototip automobila :( )

Ipak su tu!Instalirao sam ponovo igricu i nasao je save-ove!!!!
Sad kad bi mi neko rekao kako da ih nadjem i da ih okacim da malo uzivate :D

Poslednja izmena:
C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\THQ\Juiced\

nasao sam ga tamo ali ima samo 54kb????
u svakom slucaju zabavi se...
P.S. ipak mi je najlepsi renault clio 2.0 sport

Prilozi

• Juiced.zip
    9 KB · Pregleda: 35
Hvala. Evo sad cu da probam. :wave:

Evo i od mene....samo iskopirati preko starog juiced/saves (documents & settings\ bla bla bla)

Napravite bekap svog "saves"

Prilozi

• SAVE.rar
    7.6 KB · Pregleda: 26
Vrh Dno