Šta je novo?

Jel probao neko Fifu 2005?

Ja igram samo multiplayer sa drugom, pa me interesuje jeli rijesen problem sa konfigurisanjem gamepada. Da je ne uzimam ako je ne mozemo igrati.

stvarno... kakvi su to problemi sa padovima u novim EA Sports igrama.
Drug mi reche da ne moze da koristi Pad ni na NHL 2005 ni na NFL 2005. A sad i FIFA?

Ja koristim pad u Maddenu 2005. i radi.
Fifa=SHEET

Fifa=shta ??? :d

p.s. Al' smo englezi! :D

Za padove postoji resenje ali je malo zaguljeno tj treba editovati registar tj preimenovati svoj pad da se ime poklopi sa nekim od podrzanih. Ne pada mi na pamet da se zezam sa tim jer ce patch sigurno vrlo brzo a pad mi radi sa svim zamislivim naslovima. BTW pad mi radi i sa F 2005 a na raspored sam se navikao - samo mi je problem dribling. Uzgred na tastaturi je dribling na shift tasteru a u podesavanjima kontrola se dribling uopste ne pojavljuje?? Glupost. Igra je odlicna ali je problem sa kontrolama bas veliki minus.

Poslednja izmena:
Da, i u 2004 je bilo nešto poput driblinga na levi shift, a i bilo je onih bezbroj kombincija sa pritiskanjem više tastera istovremeno... Ali opet, toga nije bilo u kontrolama...

Ivan™ je napisao(la):
Da, i u 2004 je bilo nešto poput driblinga na levi shift, a i bilo je onih bezbroj kombincija sa pritiskanjem više tastera istovremeno... Ali opet, toga nije bilo u kontrolama...
Da, ali je dribling sada mnogo bolji i efikasniji. U 2004 je taj "pokusaj od driblinga" bio neupotrebljiv.

Kako se prilkom izvodjenja kornera pravi ona finta telom,kao roling u basketu?
Kako se gura protivnicki igrac prilikom izvedjenja istog?

Nazad
Vrh Dno