Agilni
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2003
- Poena
- 680
I ja sam nabavio igru i posle dve odigrane utakmice (za pocetak na PRO), mogu reci da sam blago razocaran. Prvo mi je zasmetalo sto su kretnje igraca bez lopte ostale identicne onim iz 2004, a nisu bas za pohvalu. Drugo, sto mi je nekako neshvatljivo, je to da su u sprintu brzi igraci sa loptom, nego ovi bez nje. Zapravo, to je ovako. CPU ima loptu i lagano trckara sa njom, ja samo mogu istom brzinom da trcim pored njega, posto tada ne reaguje na taster za sprint. Tek kada CPU sa loptom krene u brze trcanje, tada i ja mogu da ubrzam, a sa sprintom od pocetka mogao sam mu preseci napad odavno. Smeta mi jos stosta sto se tice gameplay-a. Grafika je takodje neunapredjena, ista je kao u EURO2004. Jedino sto je malo bolje optimizovano sve, pa leti i na slabijim masinama u HIGH detaljima. Lopta mi izgleda ocajno
Jes' da ima neki PS efekat, ali ruzna je, majku mu.
Ono sto je unapredjeno, jesu dodavanja i prirodnija animacija, sa nekoliko novih pokreta, koji su bas cesto vidjeni na pravom terenu.
Ovo je ipak samo "na prvi pogled", rekoh da FIFU treba malo i provaliti, ali ovoga puta mi se stvarno cini da nema nekog napretka.
Ono sto je unapredjeno, jesu dodavanja i prirodnija animacija, sa nekoliko novih pokreta, koji su bas cesto vidjeni na pravom terenu.
Ovo je ipak samo "na prvi pogled", rekoh da FIFU treba malo i provaliti, ali ovoga puta mi se stvarno cini da nema nekog napretka.