Goxy je napisao(la):Izasla jeste svuda osim u USA (izlazi 12-og). Kod nas ce moci da se nadje za jedno 7 dana kako to obicno biva osim za NHL koji se pojavio pre nego sto mu je bio najavljen zvanicni izlazak. Po demou ja bih rekao da je ista kao 2004, jer ama bas nista mi se ne cini bolje osim stadiona koji jesu malo bolji.
Da se ne lažemo, fifa je bila na stazama slave samo zato što je bila jedina. Ja, od kako znam za sebe, na najrazličitijim platformama, čekam, odnosno čekao sam da izađe novi EA naslov, odnosno serial FIFA/NBA/NHL, to je bilo na Sega 2, na 486ici, na savremenim PCevima i odma taj dan sam sve pazario (da, po 3 kertridža za segu od po 50+ maraka) i došao sam do jednog zaključka... Premalo taj serial napreduje, na kašičicu nam daju i prodaju neke gluposti, pa sam tako i prestao da se interesujem pre 2 ili 3 godine za taj serial. Jednostavno ne zaslužuju moju pažnju...eternity je napisao(la):Naprotiv,iz demo-a koji sam igrao vidi se da je mnogo bolji gameplay,igraci se ne krecu kao da su od drveta,omogucen je dosta bolji dribling,...Nadam se da ce se FIFA ovom verzijom vratiti na staze stare slave.
Bane® je napisao(la):Da se ne lažemo, fifa je bila na stazama slave samo zato što je bila jedina. Ja, od kako znam za sebe, na najrazličitijim platformama, čekam, odnosno čekao sam da izađe novi EA naslov, odnosno serial FIFA/NBA/NHL, to je bilo na Sega 2, na 486ici, na savremenim PCevima i odma taj dan sam sve pazario (da, po 3 kertridža za segu od po 50+ maraka) i došao sam do jednog zaključka... Premalo taj serial napreduje, na kašičicu nam daju i prodaju neke gluposti, pa sam tako i prestao da se interesujem pre 2 ili 3 godine za taj serial. Jednostavno ne zaslužuju moju pažnju...
Delija je napisao(la):Pa to bas i nje bila neka konkurencija. Jeste da je Actua prva probila led sa "pravom" 3D grafikom, ali je zato gameplay bio katastrofa.
p.s. Meni se i dalje vise svidjaju Sensible Soccer i Goal sa Amige.![]()
Delija je napisao(la):p.s. Meni se i dalje vise svidjaju Sensible Soccer i Goal sa Amige.![]()
Miroslav je napisao(la):
Trbonja je napisao(la):Amen!!! Sensible Soccer je definitivno igra koja mi je priustila najvise zabave ( osim CM-a) od svih igara koje sam probao. Secam se da sam preporucio nekom liku da batali sve FIFE i PSE-ove, proda komp i kupi 486-cu pa nek igra SC do mile volje. Naravno napadose me da sam ludak, da obozavam Terminatora 3 i jos kojekakve gluposti tipa: "ovo je OZBILJNA igra, bezi manijace jedan". A ja sam najiskrenije coveku to preporucio, bez ikakve zlobe. Ipak se sve svede na zabavu i nista vise. A uz to je varijanta sa SC-om mnogo jeftinija.
Agilni je napisao(la):Konacno da cujem da je nekome FIFA prelaka. Jel se to odnosi na world class tezinu?
Delija je napisao(la):Kad ga je bilo
Ranije je postojao samo Amateur, Professional i World Class.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari