Šta je novo?

Jel probao neko 9600GSO 384MB, 192bit?

Taj CPU na 3.4 bi se snašao mnogo dobro.
Svaki nF4 se moe modovati u SLI, potraži topic ovde na forumu, mislim da sam ga baš ja startovao.
Gorane, iz računice si izostavio samo jedan dobar cooler. :)

Ja sa BOX na 3,3Ghz (53C). Malo bolji, pa za 18e ima Coolermaster Hyper TX. Taj ide glat do 3,5Ghz. :wave:
Le1620 se bas dobro OC. kod mene na 1,34V ide na 3,3Ghz. Na def. naponu od 1,25V je isao do 3,15Ghz

Poslednja izmena:
Ja sa BOX na 3,3Ghz (53C). Malo bolji, pa za 18e ima Coolermaster Hyper TX. Taj ide glat do 3,5Ghz. :wave:
Le1620 se bas dobro OC. kod mene na 1,34V ide na 3,3Ghz. Na def. naponu od 1,25V je isao do 3,15Ghz

Ti ces mene jos "natjerati" da prodam sve ovo i kupim Biostar TF770 A2+ i tog 1620Le. Uz ovu 8800GS ima da bude ultra socijala, ali i ultra tisina koja mi je potrebna "zbog mira u kuci" :d

Jako bi dobro bilo pogledati odnos tog [email protected] vs [email protected] (gaming test)...
Procackacu, sada nemam vremena

:wave:

Ljudi, a koliko trosi 9600GSO 384 (u odnosu na npr 3850 i 9600GT)?

Nekih 20w vise od 3850

To znaci da mogu da se nadam da ce ovaj moj Kinez od 400W moci da je izgura zajedno za 2160 (bar na defaultu)? Eventualno, koje bi napajanje u slucaju zamene pasovalo (da nije papreno)?

To znaci da mogu da se nadam da ce ovaj moj Kinez od 400W moci da je izgura zajedno za 2160 (bar na defaultu)? Eventualno, koje bi napajanje u slucaju zamene pasovalo (da nije papreno)?

pazi 9600 gso trosi dosta w skoro kao 9600 gt bilo par stranica mozda na 1 vidi

a oko napajanja ti preldazem ili qulermaster 380w ili od 430 w
ako neces da puknes dosta a dovoljno ti je ... cene vidi polovno sta znam
oko 20 e nemam pojma

ali ti ne savetujem da stavljas 9600 gso na kineza .... ipak je tih 400 kineskih bilo ranije za fx5200 a ne za ovo sto vuce oko90w-100w

Poslednja izmena:

npr. Gigabyte Gigabyte SuperB Power 460W GE-R460-V1

Nijedno,dovoljno ti je to napajanje.
Komp ti max trosi 200-250W u full load-u,nemoras da brines i nemoj bacati pare.

@Jerry[NS]
A sto ti ne bi spojio kineza na tvoj komp?

kod mene MS industrial 400w gura palitovog gso 384mb 650/1650/1800
bez ikakvih problema. Resto je c2d 2.5ghz na 1.25v.

Definitivno nije za preporuciti 9600 i c2d na kinez napajanju od 400w. Moze to raditi ali... Ako mozes da das za graficku ~90€ kupi bar neki polovan LC Power.
I nemojmo pretvoriti ovaj thread u jos jednu pricu o napajanjima:D.

Nijedno,dovoljno ti je to napajanje.
Komp ti max trosi 200-250W u full load-u,nemoras da brines i nemoj bacati pare.

Za ovo je u pravu ... ja se uplasio pa uzeo APC od 800 Va tj od 500 W kad ono po merenju sa sve LAP TOP-om trosi ni 250 W :p

Kad se setim price o napajanju :trust:

Da li je mogucje da palitov sonic nema "analogni" izlaz? chak ni adapter u kutiji?

Da li je mogucje da palitov sonic nema "analogni" izlaz? chak ni adapter u kutiji?

Moguce je, eto recimo primer moj ortak je kupio Palit 9600GT i nije dobio adapter, ali srecom monitor mu ima DVI pa nije ni bilo potrebe za adapterom. A sto se tice analognog izlaza koliko sam ja primetio vise ga ni ne ugradjuju u kartice srednje i vise klase.

obratite paznju na to . U palitovom paketu Nema dvi->vga adaptera.
Srecom meni je komsija dao jedan od njegovih :)

Ja sam u petak uveche uzeo 10 9600gs za analogne TFT-e, mozhete da zamislite moju srecju kad sam skontao da nema adaptera:)

Moguce je, eto recimo primer moj ortak je kupio Palit 9600GT i nije dobio adapter, ali srecom monitor mu ima DVI pa nije ni bilo potrebe za adapterom. A sto se tice analognog izlaza koliko sam ja primetio vise ga ni ne ugradjuju u kartice srednje i vise klase.

To je vjerovatno do Palita...
Uz EVGA karticu dodju 2 DVI->VGA adaptera i ima klasicni TV-out.

Okacicu sliku kada je pronadjem

Uzeo sam juce Palit-a i isto nema DVI adaptera u pakovanju.
Inace grafika je odlicna, za te pare. Pre ove sam imao Palit 8600GT Sonic+ koji je radio bez problema 720/1020, ali ga ova (na default-u) svejedno tuce skoro u svemu za dobrih 30%.
I posle Palit-a, Palit. :p

Ja se posle Palita ipak odlucio za Gigabyte 9600GSO. Radi bez problema na 750/1800/2050.

Sjajno... danas mi stigao Palit 9600 GSO 384mb, i vec sam hteo da nazovem gigatron da im $#@%$# jer su mi maznuli DVI to VGA ...al sreca prochitao sam ovo! :)

elem...jel zna neko da mi objasni ona zhichica dvozhilna shto se dobija u paketu i bocne se tu negde iza TV-OUTa s unutrashnje kartice, a sa druge strane na plochu neka 2 pina...za shta to sluzhi i da li je neshto bitno!? Uputstvo za ovog palit-a shto stizhe u pakovanju je NJESRA!!!!

96g13.jpg

I mene interesuje kakav je ovo prikljucan sto sam zaokruzio na slici?

Na Palitu je malo drugachiji taj konektor chini mi se...ko za napajanj coolera, samo sa 2 zhice...zaokruzhio sam ga levo na slici...a takodje me zanima ovo desno od njega shta je....kao lezhishte za slot ali mnogo manje?!

191d8ff7df.jpg

hvala na pomoci i pozdrav!

p.s. ovo je gso9600 sa 768mb....malo drugachiji nego sa 384mb, ali ova dva kontakta su ista

Poslednja izmena:
e jes...mudro zborish sugradjanine :) ...smetnuo sam to sa uma

e sad josh da demistifikujem ovaj konektor i zhichicu shto radi ne znam shta :)

Zhicica sluzi za povezivanje na , biliv it or not, zvucnu karticu.
Tako da bi sa HDMI ja isao i ton / ton filmovi ! :)/
A vi vec znate kako to ide kd ATIja.

If ju dont juz HDMI, nema potrebe da ga povezujete.

Nazad
Vrh Dno