Šta je novo?

Jel postoji kabel od kompa do stampaca ...

Kapuero

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2004
Poena
695
Ineteresuje me da li postoji kabel koji ide od kompa (onaj siroki ne usb) pa do stampaca koji ulazi u njega ali u obliku koji je na stampacima HP 1010,ne znam kako se zovu ti kablovi ali znam sta mi treba 🙂

znaci da je sa jedne strane siroki kabel (u kompu) a sa druge zavrsetak kao za stampac HP 1010,jel postoji to ili neki nastavak sto bi posluzio za tako nesto?

verovatno postoji, al ne znam na koji "siroki" mislis, pa najbolje ti je usb kabal za stampac i oni su uglavnom dosta jeftini

Pa imas stampace sa dva "siroka" kraja,jedan je malo siri od drugog,da znam kako se zove napisao bih 🙂

A inace to mi treba za jednu spravu za testiranje stampaca.

Znaci sa jedne strane je ulaz kao u 1010 a sa druge kao izlaz iz kompa za starije tipove stampaca,a neki stampaci imaju i usb prikljucak i taj drugi,dal se zove paralelni ili kako vec,nadam se da sam bio malo jasniji .... :S:

Jel ovako nesto?
K5002.JPG

e sa jedne strane je kao ovaj donji siri kabel,a sa druge kao kabel sto ulazi u stampac 1010 znaci ona mala cetvrtasta uticnica sa druge strane

mislim da ces takav tesko naci, mozda dobijes sa nekim nastavcima to sto ti treba

e da bas to,samo ne znam za cega sluzi adapter za struju,jel mozes link da ostavis pa da pogledam,a i naravno kako se zove taj kabel

To je Parallel-to-USB ili LPT-to-USB, ali USB-B konektor, ne USB-A.
link-Nemačka, teško da ćeš kod nas to naći.

Reci prvo zašto ti taj kabl treba. Ako ga želiš zato što na kompu nemaš slobodnih USB portova za štampač, daleko ti je bolje da uzmeš običan jeftini USB hub.

ima da se kupi.
poslednji put sam ga video kod cvetkove pijace u bulevaru. Zaboravio sam kako se zove firma.
KAd se vratim s letovanja svraticu da pitam jel ima josh.
Jedino ti je pitanje cene tog kabla problematichno. Pre godinu dana kad je meni trebao (odustao sam zbog cene) kostao je oko 3500 dinara.

Nazad
Vrh Dno