Šta je novo?

Jel ovo OK

Milan

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2002
Poena
619
Ovo je sa testa Epox-a.E sad nije bitan test nego rezultat u 3dmark-u.Da li je rezultat OK ili je bas dobar ili.....Ovo pitam posto ovde vidjam rezultate (istina na Intelu),) od 3giga sa 15k ili slicno a s`druge strane AMD-ov proc. radi na "samo" 2,3gig.Ovo nije provokacija ;) za zucnu raspravu nego me stvarno zanima da cuje vase misljenje.
Pozdrav

S obzirom da je memorija na 225Mhz radila sa parametrima 2-2-2-5 u dual channel rezimu i da je Radeon 9700 Pro radio na 385/320 to je adekvatan rezultat.

Reziltat je OK i zaista je dobar, ali proistice iz niza faktora. Prvi i najvazniji je da se pogodila dobra ploca, sasvim sigurno nece svi Epoxi raditi na tim magistralama i jos potpuno stabilno. Drugi vazan faktor je svakako memorija koja je uspela da odradi 3DMark na toj magistrali sa najagresivnijim tajminzima, svaka cast Corsairu. Treci faktor ne manje bitan je procesor, 2400+ je cudo od procesora, o.c. na 2.3-2.4GHz-a bez ikakvih problema parira P4 na 3-3.1GHz. Sve ovo u kombinaciji sa overklokovanim 9700 doprinelo je tom rezultatu.

Rezultat je sto posto ok! Ja sam mog ati 9500 pro probao kod poznanika koji ima p4 na 2.84ghz i dobili smo na istom kloku graficke 14188 poena, ja sam na kx7 imao 13332 poena na 2ghz amd xp procesoru, al juce mi je stigla nForce maticna ploca i sad imam na 2ghz 14233 poena ili u prevodu na 2ghz vise nego on na 2.84 ghz. Ja mislim da bi on imao vise al mu je memorija losa i radi na cl 2.5, al i ja imam dual chane plocu pa da imam drugu mem i ja bi dobio veci skor, a sa novim biosom kod mene moze magistrala do 250mhz(gde takvu memoriju naci?!)....

DADE je napisao(la):
Rezultat je sto posto ok! Ja sam mog ati 9500 pro probao kod poznanika koji ima p4 na 2.84ghz i dobili smo na istom kloku graficke 14188 poena, ja sam na kx7 imao 13332 poena na 2ghz amd xp procesoru, al juce mi je stigla nForce maticna ploca i sad imam na 2ghz 14233 poena ili u prevodu na 2ghz vise nego on na 2.84 ghz. Ja mislim da bi on imao vise al mu je memorija losa i radi na cl 2.5, al i ja imam dual chane plocu pa da imam drugu mem i ja bi dobio veci skor, a sa novim biosom kod mene moze magistrala do 250mhz(gde takvu memoriju naci?!)....

Skoknes do Segedina, pa kupis memoriju. :beat: :D :d :p

Aco a koju to memoriju da kupim u segedinu? samsung 400 koji na cl 2 neradi ni na 172... ili kingston sa infinion cipovima koji ne rade i dotle...
Ako znas neku radnju u segedinu gde ima dobra mem kazi pa cu otici da kupim...

To je onda neki madjarski Samsung DDR400, jer ovaj sto sam ja imao i koji je kupljen u Americi je radio na 205MHz-a Cas2 2-5-2 1T.

Aco malopre si mi rekao da skoknem u segedin da kupim dobru memoriju, a tvoja je americka-pa gde je tu logika...
Samsung sto se kod nas moze kupiti je tragedija i zove se pc400 cl3!!!
da dobro si procitao cl3! kad stavis na cl2 radi na magistrali do 150

pa skokni do segedina pa uzmi OCZ ili nekog Cruciala

Miroslave bio bi ti zahvalan ako bi mi dao ime radnje ili njenu adresu u segedinu gde ima da se kupi ocz...

pa skokni do segedina pa uzmi OCZ ili nekog Cruciala

Jel ima ko od vas uopste pasos????
U segedinu san kupovao opremu 6 godina, zadnje sto sam tamo uzeo je bio abit KX7333 i bakarne plocice za xp,svake nedelje mi stizu mailovi od 4 najvece prodavnice odande i niko nema to o cemu vi pricate????;) ;) ;)

segedin je toliko jak da sam i abita morao da narucim mesec dana ranije:beat: ,) :whip :zgran: :butt:

Milan je napisao(la):
Ovo je sa testa Epox-a.E sad nije bitan test nego rezultat u 3dmark-u.Da li je rezultat OK ili je bas dobar ili.....Ovo pitam posto ovde vidjam rezultate (istina na Intelu),) od 3giga sa 15k ili slicno a s`druge strane AMD-ov proc. radi na "samo" 2,3gig.Ovo nije provokacija ;) za zucnu raspravu nego me stvarno zanima da cuje vase misljenje.
Pozdrav

Jadan ti sa 18000 u 3dmarku..

JFK je napisao(la):
Jel ima ko od vas uopste pasos????
U segedinu san kupovao opremu 6 godina, zadnje sto sam tamo uzeo je bio abit KX7333 i bakarne plocice za xp,svake nedelje mi stizu mailovi od 4 najvece prodavnice odande i niko nema to o cemu vi pricate????;) ;) ;)

segedin je toliko jak da sam i abita morao da narucim mesec dana ranije:beat: ,) :whip :zgran: :butt:
onaj moj post nisam ni mislio da bude ozbiljan, svi pricate kao taj neki Segedin da je tenoloski centar. onda idite tamo pa ako vam ne odgovora Samsung uzmite najbolje

ako bas imate tolike pare i zelja vam je da imate vrhunsku memoriju, sto ne narucite preko neta?!

Vrh Dno